mitä teillä syödään vikkonloppuna?
Kommentit (23)
Lauantaina pizzaa ja sunnuntaina tuhotaan viikolla tähteeksi jääneitä ruokia (jauhelihakeittoa ja kinkkukiusausta).
Ainakin väkerrän piirakoita suppilovahveroista lauantai-illaksi. Teen pelmeni-tyylisiä, niin on hyvä syy hörppiä hiukan raikasta vodkaa palanpainikkeeksi. Mutta vain hiukan.
Huomenna syön lounaan sekä päivällisen ravintolassa. En vielä tiedä mitä. Luultavasti yöllä syön kebabia tai hodaria. Olen lähdössä juhlimaan toiseen kaupunkiin ystävän kanssa. Mies suunnitteli tekevänsä itselleen nachovuokaa.
Tänään kinkkuperunakiusaus pippurikermalla, ja punajuuria, huomenna tortilloja täytteineen ja jälkiruoaksi omenaraastekiisseliä ja sitten sunnuntaina karjalanpaisti, perunat ja pikkuporkkanoita, jälkiruoaksi tarjoan sitten sitruunakiisseliä/ mascarponekermavaahdolla
Olen yksin viikonlopun ja koska lapsellani on kala-allergia niin huomenna uunilohta ja vihreitä papuja hollandeisekastikkeella ja su teen n. 500g sinappikapris silakoita joita syön uunipunajuurien kanssa. Loput on ihania leivän päällä 😋
Savulohikeittoa, spagettia ja jauhelihakastiketta ja hunaja-sinappi kanaa.
Vierailija kirjoitti:
Savulohikeittoa, spagettia ja jauhelihakastiketta ja hunaja-sinappi kanaa.
Olet suomalainen, aito suomalainen...
kukkoa viinissä huomenna ja sunnuntaina ehkä menemme syömään italialaista
Vierailija kirjoitti:
Ainakin väkerrän piirakoita suppilovahveroista lauantai-illaksi. Teen pelmeni-tyylisiä, niin on hyvä syy hörppiä hiukan raikasta vodkaa palanpainikkeeksi. Mutta vain hiukan.
Siis kumpia teet, piirakoita vai pelmenejä? Niissä on minusta tosi iso ero...
Huomenna bataattia, porkkanaa ja lanttua uunissa, salaattia ja kanaa.
Sunnuntaina luultavasti tonnarisalaatti, ja illalla maustettuja kasviksia😝
Savulohisalaattia ja jauheliha-kaalikeittoa.
Tänään mennään intialaiseen ravintolaan vuosipäivän kunniaksi, lounaaksi syötiin tonnikalapastaa.
Huomiseksi ja sunnuntaiksi teen mausteista kanakeittoa. Jälkiruuaksi tai lauantain iltapalaksi ajattelin pannukakkua ja mustikoita.
-Opiskelijapariskunta, ei lapsia
Lauantain lounaaksi lohimurekepihvejä, röstiperunoita, kermaviilikastiketta, appelsiini-sipulisalaattia.
Iltaruokana karjalapaisti, perunat, ehkä paistan myös yhden lanttulaatikon(raakapakastin ennen joulua), lisukkeena punajuuria ym rehuja.
Sunnuntaina lounaaksi karjalanpaistin ym jämiä, iltaruuaksi paistan pinaattilettuja, niiden kanssa kinkkupastasalaattia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ainakin väkerrän piirakoita suppilovahveroista lauantai-illaksi. Teen pelmeni-tyylisiä, niin on hyvä syy hörppiä hiukan raikasta vodkaa palanpainikkeeksi. Mutta vain hiukan.
Siis kumpia teet, piirakoita vai pelmenejä? Niissä on minusta tosi iso ero...
Ei minusta niissä ole eroa. Jos kerran rasvassa keitetty lihis on piirakka, niin miksi ei vedessä keitetty pelmeni olisi myös piirakka? Täytettä taikinan sisällä molemmissa.
Aika rasvaisia ruokia, oletteko pulleroita?
10 litran kattila gulassikeittoa ja 5 litran vuoka kaalilooraa.
Vasikan picanchaa ajattelin grillata ja toisena ruokana hirvenfilettä dauphinoisperunoiden ja puolukkakastikkeen kanssa
Vierailija kirjoitti:
Aika rasvaisia ruokia, oletteko pulleroita?
Tai sitten meillä on outo tapa syödä vain aterioita, eikä mussuttaa kaikkea roskaa niiden välissä.
Oon laiskalla tuulella ja teen vain ison satsin kebap-kiusausta, syödää sitä kaksi päivää. Kurkku-kaali-omenaraaste kaveriksi ja puolukkarahkaa jälkkäriksi.