Vierailija

Miksi leimataan lassukaksi, joka haluaa omistaa naisen täysin... jos haluaa neitsyen naisen?

Kyllä neitsyys on ominaisuus, jota tervejärkinen mies ymmärtää arvostaa. Naisen pysymyninen neitsyenä vaatii todella kovaa tahdon lujuutta ja itsensä arvostamista.

Kiitos internetin, olemme voineet todistaa, että jopa +30kg ylipainoiset naiset saavat helposti lihaksikasta ja suht komeaa miesseuraa, JOS VAIN kelpuuttavat miehet.

Yleensä naiset havittelevat niitä 10% parhaimman näköisiä miehiä, jolloin tulee kuvitelma, että miehen saanti on vaikeaa.

Naisille ok-näköinen mies on ruma.
Miehille ok-näköinen nainen on nätti.

Tiivistys:
Nainen saa munaa, jos vain haluaa. Kunhan ei aina tähtää 10% komeimpiin miehiin.
Vai mies voi olla se "luuseri", joka ei saa seksiä.

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Neitsyys on yliarvostettua ja vain tyhmä ostaa sian säkissä. Siksi harrastankin seksiä jo tapailuvaiheessa, jolloin voin feidata jätkän jos se on surkea pano, ennen kuin tykästyn jätkään liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sen vuoski että, seksin metsästäjillä ja neitsyjen arvostajilla on yksi yhteinen piirre ja se on se, että nainen nähdään lähinnä kävelevänä toosana. Ei kukaan nainen halua tulla arvoitetuksi pelkän pimperonsa vuoksi.

Vierailija

Arvosta ihan rauhassa vaan :D

Toivoisin että miehet toisi useamminkin esille tällaisia mielipiteitä naisen "omistamisesta kokonaan" ja sanoisi ihan suoraan että on kiinnostunut ja arvostaa minua neitsyyden takia. Ainakin saisin etukäteen varoituksen ja veisin rautaisen tahdonvoimani ja neitsyyteni äkkiä muualle. 

Vierailija

Vähän kuin pyöräilyseuraksi etsisi pyöräilytaidotonta. Mutta jos optimistisesti ajattelee, se voi olla nopea oppimaan ja ehkä huomaa lajin sittenkin sopivan hänelle, vaikkei ole kiinnostanutkaan.

Vierailija

Eli kysyt mitä pahaa siinä on että näet naisesi pelkkänä kävelevänä pilluna? 

Mikä helvetti siinä on kun eräät eivät vaan tajua? 

Vierailija

Aivan vapautuneesti voit arvostaa naisen neitsyttä ja muut voivat aivan vapautuneesti olla arvostamatta sinun katsomustasi naisesta kulutushyödykkeenä.

On ihan naisen oma asia haluaako harrastaa seksiä vai olla harrastamatta. Se ei hänen arvoaan ihmisenä muuta suuntaan eikä toiseen. Olennaista on se että nainen itse päättää omasta kropastaan.

Vierailija

Arvosta toki. Varmaan teet hellittämättä töitä voidaksesi olla neitsyen arvoinen ja voidaksesi osoittaa arvostuksesi. Mitä sinulla on tarjota? Onhan menneisyytesi tahraton?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi leimataan lassukaksi, joka haluaa omistaa naisen täysin... jos haluaa neitsyen naisen?

Muuta Pohjois-Pohjanmaalle ja etsi käsiisi joku kiva lestatyttö. Useimmilla on neitsyys tallella. Itse tosin vein parikymppisenä yhden pääkaupunkiseudulle ajautuneen lestatytön neitsyyden. Oli aivan mielipuolisen rivo tapaus. Kuukauden seksisuhteen jälkeen kaikki kävi anaaliseksistä ja mällinaamiosta lähtien. :D M36

Vierailija

Neitsyt on aika avuton sängyssä. Kyllähän se seksi vaatii harjoittelua siinä missä vaikka pyörällä ajaminen. Ei se heti luonnistu. Mutta harjoittelemalla oppii.

Vierailija

No siitä vaan ap, jos olet itsekin neitsyt. 

Ja mitä tulee taas tuohon miesten ulkonäköitkemiseen, ei pidä paikkaansa, miehet eivät vanhetessaan rumennu kuten naiset, vaan muutama ryppy silmäkulmassa ja harmaata ohimolla tekee miehestä charmantin herrasmiehen. Miehen ei tarvi olla kuin miehekkään näköinen, mikään kiiltokuva ei tarvi olla, saa olla vaikka arpinen, mutta naisen taas pitäisi olla kaunis ja vielä laihakin, ja pitkähiuksinen...

Vierailija

Harrasta nyt ensin itsekin vähän sitä seksiä niin pakkomielteet ja mystifiointi kyllä karsiutuvat. Seksi, neitsyys ja seksielämän aloittaminen ovat ihan tavallisia ja tavanomaisia asoita, ei niihin tarvitse suhtautua mitenkään hysteerisesti.

Vierailija

Kuinka monta kertaa tännekin on kirjoitettu, kuinka kenellekään muulle naisen neitsyydellä ei ole mitään arvoa kuin tälle jankuttavalle lassukka ap:lle.

Vierailija

Jos sinä arvostat myös niitä naisia, jotka ei tahdo "antaa" sinulle neitsyyttään, niin sitten asia on ok. Jos taas seurastasi kieltäytyminen saa sinut haukkumaan näitä naisia pihtareiksi, niin sinun puheesi neitsyyden arvostamisesta on vain teeskentelyä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla