Vierailija

Mitkä tuotteet ovat halvempia kuin suomessa? Rimi ja Viru keskuksen ruokakaupat tiedän. Menen maanantaina. Ehkä sielläkin on ale....

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kannattaa ostaa ennemmin sellaista, mistä pitää, kuin sellaista mikä on halpaa. Meidän taloudessa tykätään esim. kirsikoista kuin hullut puurosta, ja Virosta saa erinomaisia halpoja kirsikkatuotteita - hilloa, jogurttia, kompottia, siirappia... Rahkapatukat ovat toinen virolainen erikoisuus, jota ei Suomesta saa, tai ainakaan erilaisia makuja (karhunvatukka, kirsikka, pähkinä...) Jos tykkäät halvasta, niin se on Virossa todella halpaa (anteeksi sanaleikki :D)

Virolaiset leivät ja leivonnaiset ovat erinomaisen hyviä, meille ostetaan usein esim. hedelmäleipää (puuviljaleib), kaalipiirakoita ja linnunmaito-leivoksia (linnupiim). Säilykkeet ovat sitten ihan oma lukunsa, miten olisi vaikka hapankurkku, turskanmaksa tai merikaali? Juustoja ja makkaroita varmaan osaat ostaa. Jos vihjaat vähän, minkätyyppisistä herkuista pidät, niin osaan luultavasti neuvoa enemmänkin.

Vierailija

Mustaa leipää (must leib) ei myydä Suomessa ja se on hyvää.

Kaikki leipomotuotteet ovat ylipäätään halpoja Virossa, kun työvoimakulut ovat niin pienet. Pienissäkin kaupoissa on tosi laaja valikoima kaikkia kermakakkuja ja leivoksia tyyliin 5 euron kilohinnalla.

Vierailija

Kohuke ja kama  ja Kalev suklaat kaikkea muuta saa kalliilla suomesta. Jos et siis tarkkoittanut mitä saa halvalla sitte kannatttaa hankkia viikon ruoat suomeen. Säästät oseamman kympin tai satasen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla