Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko joulupuuhat tehty? Mikä on loppupäivän ohjelma?

Kommentit (8)

Vierailija

Istuskelen nojatuolissa. Lapset (16, 14, 9, 7) pötköttelee tuossa sohvalla ja katselee Joulupukin Kuumaalinjaa. Joka vuosi tapahtuva perinne jota ei teinitkään suostu jättämään välistä :D Yhdet paketit sai kaikki jo aukaista, kohta aamupalaa ja käydään saunomassa. Neljän aikaan sitten jouluruoalle ja joulupukkia katsomaan mummolaan. Keikka hautausmaalle ja loppuilta kotona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Syön banaania. Kun päivä valkenee, lähden kauppaan katsomaan olisiko mitään kivaa puoleen hintaan (tai alle). Palattuani syödään jotain ja juodaan kahvit miehen kanssa. Iltapäivällä pitäisi ainakin tiskata ja käydä suihkussa.

Vierailija

ODOTAN. Mies lähti aamulla hakemaan meidän tytärtä Helsingistä, tytär lensi eilen Suomeen joulunviettoon. Tunteroinen vielä ja saan halata häntä ensimmäisen kerran sitten kesän! ♡♡♡ Alkuun ollaan kolmestaan kotona, isovanhemmat ja serkut tulevat illemmalla syömään ja vaihtamaan lahjoja. Porukalla mennään hautuumaalle ja isomummoa tervehtimään.

Vierailija

Istun autossa. Ollaan menossa anoppilaan joulunviettoon. Aika tyhjät on tiet, onneksi ei eilen lähdetty pimeällä ajelemaan ruuhkaan.

ei tunnu joululta

Makailen sairaalavuoteella. Katselen joulun lastenohjelmia yksin. Näin ainakin loppuvuosi. Onneksi kännykällä voi viettää aikaa netissä.

Vierailija

Plärään tätä av:ta ja yritän asennoitua työpäivään. Toivon että vuoden päästä ja siitä eteenpäin teen jotain muuta ja saan viettää joulun jossain muualla kuin töissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla