Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsi sai taas kasin kokeesta

Vierailija

Ihan fiksu 5.-luokkalainen poika, mutta ei jaksa keskittyä (paljon huolimattomuusvirheitä). Ei häiriköi ja osallistuu opetukseen, mutta kokeista on alkanut tulla tuota hemmetin kasia.
Se ei tajua, että ne asiat pitää osata. Tai tajuaa, mutta ei sitten kuitenkaan viitsi opetella. Ja kuitenkin on itse pettynyt numeroistaan. Piiska kädessä (kuvainnollisesti) pitäisi istua joka päivä sen vieressä pari tuntia.
En ymmärrä tuota lasta, en sitten ollenkaan. Isosiskolla ei mitään tällaista, osaa asiat ja hoitaa läksynsä.
Huoh...

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Olet sairas,hae apua ennekuin sairastutat poikasi. Ei ole ruusuinen tulevaisuusmpojalle,kunmteet hänestä mielisairasta jolle mikään ei koskaan riitä.

Vierailija

8 on ihan hyvä numero ja täytyy muistaa, ettei koulussa olla saadakseen hyviä numeroita, vaan oppiakseen asioita. Jos sekä sinä että poika tiedätte asioiden olevan hallussa, niin missä on ongelma ?
Ei poika niillä yseillä ja kympeillä paperissa tee tässä vaiheessa mitään, tärkeämpää on asian hallinta. Ja numeroonhan vaikuttaa moni muukin asia, kuin koe.

Vierailija

Remmiä kersalle niin alkaa taas opiskelu maistumaan. Tiedä mikä lie anarkisti siitä tulee jos numerot säilyy samalla tasolla.

Vierailija

Ymmärrän tuskasi. Me jouduttiin pitämään opettajan kans palaveri, kun tyttö sai matematiikasta kasin kokeesta. Hankalia asioita.

Vierailija

Siis onko kasi muka huono numero? Millähän perusteella.. ainako pitäisi niitä kymppejä tulla. Sääliksi käy tuollaisten äitien lapsia.

Vierailija

Voi luoja teidän mammojen kanssa; kasi on hyvä numero ja sillä ei ole mitään merkitystä " pitkässä juoksussa". Ala-asteella on tärkeintä että oppii käyttäytymään ja olemaan fiksusti koulussa, oppii nauttimaan oppimisesta, oppii huolehtimaan läksyistään ja oppii käyttämään opittuja asioita hyödyksi. Koemenestys ei ole se juttu. Painostamalla ja painottamalla koenumeroita tapatte lapsistanne oppimisen ja koulunkäynnin ilon! Vai kuinka monelta teiltä aikuisiällä on kysytty että mimmoinen se ala-asteen todistuksen keski-arvo olikaan?!?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Siis onko kasi muka huono numero? Millähän perusteella.. ainako pitäisi niitä kymppejä tulla. Sääliksi käy tuollaisten äitien lapsia.

No ei kasi kyllä hyväkään ole.

Vierailija

Ei muuta kuin uhkaus opettajalle, että arvosanojen olisi syytä parantua. Kummitkin voisi kunnolla ripittää, koska ovat selvästi laiminlyöneet tehtävänsä.

ketjun aloittaja

Jos asiat osaa ja keskittyy siihen, mitä tekee (eikä kirjoittele esim. matikantehtävistä lukuja väärin siihen laskuun), pitäisi kaiken järjen mukaan saada jotain ysin tapaista.

Kymppejä ei tarvitse saada, niistä tulee vain paineita. Ysi puoli on tavoite, ysi on ok. 

Vierailija

Jospa vika onkin geeneissä. Poika on saanut vanhemmilta huonot geenit, ei pysy oppi päässä sitten millään. Kerro ap, millainen on teidän pojan vanhempien koulumenestys ollut aikoinaan? Todennäköistä on, että on perinyt huonot geenit isältään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat