Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suomalainen! Kuinka Yle voisi pilata joulusi?

Vierailija

Olisiko tunnelma pilalla, jos aattoaamun tv-lähetyksessä ei olisi perinteinen punaposkinen joulupukki vaan ihan toisenlainen. Olisiko joulusi pilalla, jos tonttuina ei esiintyisi perinteisesti suomalaisia lapsia vaan alaikäisiä maailmalta tulleita lapsosia. Olisiko joulun viettosi pilalla, jos tv ei lähettäisi joulurauhan julistusta vaan uusintana Hintikan sm-demonstraatiota. Miten Yle voisi pilata joulusi?

Kommentit (8)

Vierailija

Vaikka kuinka mietin, en keksi mitään tapaa. Jos Yle näyttäisi huonoja tai ärsyttäviä ohjelmia, voisin olla katsomatta. Jos taas tulisi kellon ympäri loistavaa ohjelmaa, voisin tallentaa ne ja katsoa myöhemmin. Yle-veron nostamisestakin päättää eduskunta, ei Yle (onneksi!)

No jos näyttäisivät Doctor Whon joulujakson jotenkin pilattuna/sotkettuna/myöhässä, voisin vähän hermostua. Mutta kai senkin pystyisi katsomaan muualta.

Vierailija

Esim. tunkemalla aamusta pyytämättä ja yllättäen kameraryhmän kanssa ovesta sisään "me tultiin tekemään jouluksi suoraa lähetystä teidän kotiinne...  tämä on muuten sitten ihan suora lähetys telkkarissa joten jos et kiroilisi noin paljoa..."

Vierailija

Jos joulurauhanjulistusta ei tulis, cois joulu mennä pilalle. Tai sit pitäs kuunnella netistä viimevuotinen.

Vierailija

Tämä menee nyt poltergeist-osastolle, mutta jos televisio menisi itsestään päälle satunnaisesti läpi jouluyön ja sieltä tulisi sitä saatanallista piipitystä ja hälytystiedote, että Öllölässä on nähty hirvi och samma på svenska, niin silloin voisi jo verenpaine nousta.

Vierailija

Keskusteluohjelma pakolaisista, jossa mielensä pahoittanut pääkaupunkiseutulainen vihervasuri on pöyristynyt, kuinka viattomilta pakolaisilta viedään tuet ja palautetaan turvallisille alueille. Ja miksi pakolaiset kotoutetaan keskelle metsäkorpea? Niih!

Vierailija

Uutisissa huonoa suomen kieltä puhuva kertoisi kuvamateriaalin kera kuinka suomalaiset ovat lahjoittaneet rekkalasteittain tavaraa ja ruokaa vastaanottokeskuksiin ja joulupukki ei tänä vuonna vieraile ollenkaan suomalaisissa kodeissa vaan kaikki lahjat on varattu tulijoille.

Vierailija

Yle pilasi monen joulun sinä vuonna, kun joululauluja ei soitettu radiossa ennen joulua. Tarkoitusoli, että kansa ryntää sankoin joukoin ostamaan levyjä. Siihen aikaan ei vaan ollut soittovehkeitä nykyisee tapaa.

Se pedfiililta vaikuttava pukki pilaa myös.

Vierailija

Yle voisi pilata jouluni lähettämällä joulupukin kuumalinja-ohjelman vahingossa kaksi kertaa. Varmasti maailman tylsin jouluohjelma! Kuunnella nyt kun joku penska jostain Tohmajärveltä lähettää naapurille terveiset." Hiton kiinnostavaa". Onneksi ei ole pakko katsoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat