Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Uusia vinkkejä olisi kiva saada:)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suolalla ja kalamausteella. En muista nimeä. Sellainen pyöreä, läpinäkyvä purkki missä on sininen kansi.
Välillä laitan lisäksi creme Bonjouria tai guacamolea kalan päälle.

Vierailija

Yleensä suola ja sitruunapippuri
Joskus suola,aurinkokuivattu tomaatti,pinjansiemen ja basilika

Vierailija

Lohen päälle mönjä jossa katkarapuja, ranskankermaa, juustoa ym. Löytyy Pastanjauhantaa- blogista "uunilohi uudella tavalla" -nimellä.
Meillä tuosta on tykätty kovasti.

Vierailija

Kun syö uunilohta niin en oikeastaan tiedä parempaa maustetta sen kanssa kuin kurkkusalaatti. Uunilohi,lohkoperunat ja  mausteeksi kurkkusalaattia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Suola, mustapippurirouhe, sitruuna (mehu tai paloina) ja ruokakerma.

Ja tilliä, tietty.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kusen päälle.

Vaikka sulla ei ole varaa loheen, niin ei tarvitse suuttua, kun muilla on.

Vierailija

Raastettua inkivääriä ja chiliä, limen kuorta ja mehua, ripaus ruokosokeria, oliiviöljyä, suola, pippuri. Näistä tahna lohen päälle, nami.

Vierailija

Yleensä ihan vaan suolalla ja pippurilla. Teen kyllä jotain kastiketta yleensä lisäksi, vähän kaikenlaisia....

Vierailija

Uuniin noin tunniksi ilman mitään. Sitten on valmis kun se savuaa silleen kivasti. Samalla saa vähän purutuntumaa ja savunmakua.

Vierailija

Runkkaan mällit sen päälle ja heitän tunniksi uuniin, tarjoan sen naapurin hemaisevalle naiselle.

Vierailija

Klassisten perusohjeiden lisäksi, mm:

Soijaa (anna marinoitua vähän aikaa), seesaminsiemeniä.

Ohueksi siivutettua fenkolia, vähän sipulia. Fenkolia voi vähän ryöpätä, jos se on kovin iso, puiseva ja talvinen. 

Appelsiinisiivuja ja punaviiniä. 

Valkoviiniä, valkosipulia, raastettua sitruunankuorta, vähän mozzarellaa, lopuksi revittyä basilikaa. 

Itsetehty pesto taitaa olla yksinkertaisin ja nopein. 

Suolaa ja mustapippuria tieysti aina. Lohi kestää kaikenlaista käsittelyä, kun se on niin rasvainen. Siian ja ahvenen kanssa olen "hienotunteisempi". 

Lisukkeet sitten mielen ja tyylin mukaan. 

Vierailija

Fenkolia ja purjoa, porkkanaa. Toisenlainen kala. Ohiksena: miksi joku peittää kalanmakua chilillä?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla