6v synttärit, mitä tekemistä?

Vierailija

Synttärit ovat kotona. Miten pari tuntia saa mukavammin kulumaan? 6-8 kuusivuotiasta poikaa.

Kommentit (6)

Vierailija

Emme järjestäneet mitään ohjelmaa. Serpentiineistä tuli sattumalta kivaa puuhaa. Ulkona olivat trampalla ja muutoin ehkä puoli tuntia. Oli kylläkin 8-vuotissynttärit. Pikkusiskon 6-vuotissynttäreillä ohjelmaa tuli niiden pitkulaisten ilmapallojen puhaltelusta. Siinä sai kyllä auttaa.

Vierailija

No pari yhteisleikkiä voisi olla hyvä ohjata ettei juhlissa mene ihan riehumiseksi, kuten tuon ikäisillä saattaa mennä esim.

-aarteen etsintää

-peiliä/väriä

-rikkinäinen puhelin

-ongintaa

-sokkoa

-pantomiimia

Sitten jos tarjoilu puolta ette ole vielä päättäneet niin esim. jokainen voisi koristella oman jäätelöannoksensa (strösseleitä, vohveleita, kastikkeita..)

Vierailija

Kannattaa varata pari yksinkertaista leikkiä. Se voi olla mitä vaan aasinhännästä kolikonheittoon. Miimikkoarvaus leikkiä tai vaikka piilosta. Kylmää kuumaa leikki. Aarrekartta.

Pari tuntia kuluu nopeasti syöden ja pakettien avauksella, mutta meillä lapset rupesivat kakkupöydässä kysymään mitä seuraavaksi tehdään? Mitä leikitään tämän jäljeen? Joten onneksi olin varautunut "aasin hännällä" jossa oli juliste johon liimattiin tonttulakkia yms. Lisäksi leikittiin leikkiä jossa arvattiin mitä eläintä yksi esittää. Lapset olisivat myös halunneet leikkiä piimosta, mutta en antanut lupaa kun meillä on niin paljon paikkoja joihin ei voi mennä.

Vierailija

Ja jos teillä sattuu olemaan Twisteri, niin se voisi olla ihan hauska liikunnallinen peli. Tietysti riippuen lasten osaamisen tason, osaavatko kaikki vielä oikean ja vasemman kunnolla jne.

Vierailija

Jos sotku ei haittaa niin jokainen voisi tehdä itselleen pahvilautasista naamarin. Etukäteen leikkaat valmiiksi silmän aukot lautasiin ja jokainen saa oman naamarinsa värittää/maalata millaiseksi haluaa (lisäksi voi liimata sulkia, tarroja, mitä vain sattuu keksimään.) Naamarin voi sitten laittaa kuminauhaa tai hankkia "tikkuja" jotka teipataan/liimataan naamariin kiinni ja pidetään kädellä naaman edessä. Myös juhlahattuja voi askarella.

Vierailija

Tee lapsille nukketeatteriesitys. Keksitte jonkun teeman, vaikka merirosvot tai avaruus. Jokainen saa askarrella itselleen "rooliasun", esim avaruuskypärä pahvilaatikosta tai isosta paperipussista. Tai sitten hankit pari oikein isoa pahvilaatikkoa ja kaikki askartelee yhdessä avaruusaluksen tai merirosvolaivan.

Sitten teemaan sopiva nukketeatteritarina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat