Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Super-Marjo syö niin huonosti, että hampaatkin lähti

Vierailija

http://m.iltalehti.fi/viihde/2015120720796249_vi.shtml
Tuon ohjelman aikaan hän esitteli ylpeänä alle 1200 kilokalorin raskaus- ja imetysruokavaliotaan joka hänen mukaansa on terveellinen ja riittävä, sisälsi suurilta osin suklaata ja muita sokerisia herkkuja.

Sivut

Kommentit (194)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sama tuli mieleen. Ihme että hiukset pysyi päässä.

No ei niissä päässä olevissakaan hiuksissa ole kehumista. Ihan kamalan huonokuntoiset, kuten anorektikoilla yleensäkin on.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ja se hampaidenlähtö johtui kuulemma univajeesta...

Pyrskähdin, kun tuon aivopierun päästi.

Minä olen kärsinyt unettomuudesta ja univajeesta viimeiset 15 vuotta ja hampaat on hyvässä kunnossa. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ja se hampaidenlähtö johtui kuulemma univajeesta...

Pyrskähdin, kun tuon aivopierun päästi.


Minuakin huvitti! Olisi nimittäin suurimmalla osalla vanhempia jo kolmikymppisenä tekarit, pahimmista bilettäjäopiskelijoista puhumattakaan.
Ap

Vierailija

Anoreksia ja raskas univaje samaan aikaan on paha yhdistelmä. Ihminen polttaa kynttiläänsä molemmista päistä, on vaarana että se kostautuu jossain vaiheessa terveyden pettäessä oikein kunnolla. Meillä kaikillahan on sairausgeenejä, jotka voivat aiheuttaa sairauden kun elimistön vastustuskyky romahtaa. 

Oikeasti, en tajua mitä SUPERia tuollaisessa ihmisessä on. En tarkoita univajetta vaan anorektisuutta ja sitä että ei huolehti itsestään eikä kuuntele omaa kehoon tai ole tippaakaan armollinen itselleen. Ei ole todellakaan minkäänlainen esimerkki muille.

Vierailija

Aika erikoista että hampaat tippuvat suusta väsymyksen takia. Eivätkä hevillä irtoa kyllä aliravittunakaan. Ettei vain ollutpitkittynyt ientulehdus.

Vierailija

Kun ihminen tosiaan syö max 1200 kcal/päivä, josta suurin osa kaloreista suklaata ja muuta höttöä, urheilee hulluna = vetää miinuskaloreilla ja on vielä päälle raskaana, niin ei ihmekään kun hampaat lähtee. 

Normaali-ihmiset osaa kyllä kuunnella kehoaan ja syödä riittävästi myös raskaana ja imettäessään. Mutta ei tämä "super"henkilö. Ei mikään ihmekään, että se nuorin lapsi oli ihan nälkiintyneen näköinen vauvana ja taaperona kun se tuossa sarjassa oli.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mua kiinnostaa myös, millä mekanismilla hampaat suusta tippuvat? Ikinä kuullutkaan moisia syitä.

Ihmisen peruselintoiminnot tarvitsevat jo 200 kilokaloria enemmän energiaa kun Marjo söi raskaana ja imettäessä, tehden kaikkea aktiivista. Hän oli siis ainakin 1000 kilokalorin vajaassa joka ikinen päivä, usein lähemmäs 1500.
Imettäessä ei saa laihduttaa, heikosta maidon laadusta saattoi johtua myös nuo lapsen oireet, ainakin osittain. Äiti tuottaa maitoa lapselle, josta johtuen äidin hampaat kuolivat, heikkenivät, ja lähtivät irti. Marjon luut on myös ihan varmasti todella heikossa kunnossa. Todella surullista, että hänestä on luotu mediassa esikuva, hän "pelastaa perheitä", vaikka hänen oma käytöksensä ja perhe-elämänsä on vaaraksi sekä hänelle itselleen että hänen lapsilleen.
Ap

Vierailija

ssss kirjoitti:
Hänen kroppansa on loistavassa kunnossa ja vielä kolme lasta!

Mistä lähtien anorektinen, rääkätty kroppa jossa osteoporoosi selvästi näkyy (köyry selkä jne) on "loistavassa kunnossa"?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat