Mitä järkeä on lopettaa toimiva vastaanottokeskus ja perustaa uusi?

Vierailija

Merikarvian toiminta lopetetaan ja siellä olevat pakolaiset siirretään Raumalle avattavaan uuteen keskukseen? Luulisi että tulisi halvemmaksi pitää nykyinen keskus sen sijaan että perustaa uuden.

Kommentit (5)

Vierailija

No minkä vuoksi suljetaan päiväkoti ja avataan saman tien uusi jossain eri paikassa? Miksi suljetaan terveyskeskus ja avataan terveyspalvelu jossian muualla?

Vierailija

Keskus lienee liian kaukana poliisiasemasta. Poliisin sijaitseminen lähistöllä edistää turvapaikanhakijoiden turvallisuutta, kun kantaväestö ei pääse terrorisoimaan vastaanottokeskuksia aivan ilman kiinnijäämisen vaaraa. Toinen syy on se, että eri kansallisuuksille ja uskonsuuntauksille on saatava omat majoitustilansa, koska ihmisyyden ja inhimillisyyden nimissä ei voida vaatia esimerkiksi irakilaisilta ja somaleilta tai shiioilta ja sunneilta sellaista ylivoimaista tehtävää, että he voisivat asua samassa hotellissa. Lisää syitä kuulemme livenä Petteri Orpon suulla maahanmuuton edistämisministeriöstä.

Vierailija

Merikarviasta en tiedä, ehkä kyseessä on joku turvallisuukysymys? Mutta mitä järkeä on polttaa tuleva vastaanottokeskus korjaamattomaan kuntoon (museoviraston suojelukohde, suomalaiskansallisesti merkittävä rakennus), kun paikkakunnalle kuitenkin perustetaan VOK, vain toiseen rakennukseen? Oliko se nyt Kankaanpäässä, jossakin lähellä Poria viime viikolla joka tapauksessa?

Mitä "mamu-kriittiset" voittivat? Suomalaisuutta ja isänmaallisuutta korostavat voimat tuhosivat merkittävän suomalaisen perintökohteen omalla kotiseudullaan. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat