Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naiset eivät ymmärrä tätä asiaa

Vierailija

Ei-avioliittoainesta oleva mies voi olla osuva valinta tapailusuhteeseen. Miksi potentiaalisen deittailukumppanin pitäisi olla soveltuva esimerkiksi perhe-elämään, kun kaikilla ei kuitenkaan ole tähtäimessä omakotitaloa, perhettä, autoa ja klassista epileptistä labradorinnoutajaa?

Kommentit (8)

Vierailija

Ymmärtävät varsin hyvin, juuri siksi nuorena eletään villiä nuoruutta ja pannaan jokaista alfaa, huom alfaa joka tulee vastaan. Sitten keski-iässä otetaan kiltti tossukkamies lasten elättäjäksi.

Vierailija

Viidennes naisista kuitenkin jää lapsettomiksi ja se on väestötasolla iso määrä naisia, joten väittämäsi ei pidä kaikkien osalta paikkaansa.

Vierailija

Ap taitaa olla se sama tyyppi, joka toitottaa täällä, että nainen on kauneimmillaan 16-vuotiaana, naisen ainoa oikea paino on 43 kiloa, nainen on vaan sitä ja kelpaa vain tähän...

Toisin sanoen, joku yksinäinen raasu.

Vierailija

Kai tuo riippuu siitäkin, mitä se nainen itse hakee. Itselläni ei ole tavoitteena lapset, omakotitalo taikka epileptinen labradorinnoutaja. Parisuhteeseen voisin kyllä ruveta, jos sopiva mies löytyisi, vaikka ei se parisuhdekaan mikään ykkösprioriteetti elämässä ole. En silti viitsisi tuhlata aikaani tapailemalla miestä, josta tiedän jo valmiiksi, ettei hänestä kanssani sitoutumaan olisi. Miksi kiusasin itseäni sillä tavalla?

Vierailija

4: Luultavasti on sama tyyppi, joka toisaalta syyttää naisia siitä, että he seurustelevat "jännämiesten" kanssa, eivätkä niiden, joiden kanssa kannattaisi mennä naimisiin :)

Vierailija

Mua rupes oikein jännittää, siis mitäs jos se epileptinen labradorinnoutaja saa kohtauksen kesken tehtävän ja Labrador jää noutamatta?

Vierailija

En ole syyttänyt naisia mistään. Kyseessä on joku muu kirjoittaja. "Jännämiehille" on varmaan omat "jännänaisensa". Tahdoin sanoa, että on olemassa ihan normaaleita miehiä, jotka eivät ole jännämiehiä, mutta eivät halua perustaa perhettä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat