Vierailija

Onpa melkoinen saalis tuo vanha gubbe. Miten 19-vuotias voi rakastua isäksi tai jopa isoisäksi sopivaan mieheen. Sairasta touhua.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1449369091540.html
Thom Miller oli puhunut vaimolleen Belindalle polygamiasta, eli moniavioisuudesta, jo vuosia aiemmin. Vasta tavattuaan Reban, mies halusi virallistaa suhteen myös toisen naisen kanssa.
60-vuotias yhdysvaltalainen pappi Thom Miller rakentaa parhaillaan suurta taloa kasvavalle perheelleen. Hänen 19-vuotias tuore vaimo Reba odottaa pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta. Taloon tarvitaan tilaa myös miehen ensimmäiselle vaimolle Belindalle. Thom ja 44-vuotias Belinda ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta. Mies onkin järjestänyt niin, että talosta on erotettu omat osiot molemmille puolisoille, Barcroft-tv-sivusto kertoo.

Vielä tällä hetkellä Thom asuu pienemmässä talossa, jossa yrittää jakaa aikansa parhaansa mukaan molempien vaimojensa kanssa. Kolme yötä viikossa toinen vaimoista viettää aikansa miehen kanssa, kunnes he tekevät vaihdon ja toinen vaimo astuu tilalle. Tulevaisuudessa, yhteisessä talossa, Thom pystyy jakamaan aikansa kahden puolisonsa kanssa paremmin.

Kolmikko suunnittelee kasvattavansa tulevan lapsen yhdessä perheenä. Reba kertoo hyväksyneensä, että lapsella tulee olemaan kaksi äitiä.

– Aluksi oman perheeni mielestä tekemisemme ei ollut oikein. Heidän mielestään ei ollut säädyllistä olla miehen kanssa, joka on jo naimisissa, Reba kertoo.

– He alkoivat kuitenkin käydä kylässä, ja nyt he ovat onnellisia, koska minä olen onnellinen, hän lisää.
Reba myöntää, että miehen jakaminen toisen naisen kanssa saattaa olla ajoittain raskasta.

– Yritän kuitenkin olla olematta mustasukkainen. Kun ei ole minun vuoroni olla Thomin kanssa, yritän järjestää itselleni tekemistä ystävieni kanssa.

Thom on Reban vanhempien tuttu. He tapasivat pitkän ajan jälkeen Reban osallistuessaan vapaaehtoistoimintaan. Pariskunta avioitui täysin samanlaisessa seremoniassa kuin Thom ja Belinda aikoinaan.

– Järjestely toimii meillä todella hyvin. Olen perheessä ainut, jolla saa olla muita kumppaneita. Molemmat vaimoni ymmärtävät ja arvostavat päätöstäni.

– Moniavioisuus hyödyttää kaikkia, koska näin vaimoni saavat suuremmat perheet. Se tarkoittaa, että heillä on aina seuraa.

Perheen kotikaupungissa järjestely ei kuitenkaan saa kovin paljon kannatusta. Thom kertookin, että ei saarnaa moniavioisuudesta, vaikka pitää sitä hyvin kristittynä elämäntyylinä.

Ennen nykyistä uraa saarnamiehenä Thom oli kovan luokan rikollinen. Hän muutti elämäntyylinsä päästyään vankilasta vuonna 1991.

  • ylös 3
  • alas 6

Kommentit (11)

Vierailija

Siinähän on melekonen humanteri mieheksi! Mutta mikäpä kukaan on sanomaan tuohon mitään, voi toimia hyvinkin, jos kaikki osapuolet ovat onnellisia. Taloudellisestihan tuollainen ratkaisu on hiton kätevä, paljon helpompi kolmen aikuisen elättää perhe ja rakentaa talo, kuin kahden. Mutta että melko epeli tuo mies, tulee vähän sellainen kuva, ettei halua taipua yhteiskunnan normeihin; rikollisesti moniavioiseksi papiksi.. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nämä tähän juttuun ajautuvat naiset ovat jotenkin reppanoita ja itsensä kanssa hukassa. Suostuvat jonkun patun jalkavaimoiksi. 

  • ylös 21
  • alas 0
Vierailija

Yök! Miten kukaan parikymppinen haluaa edes koskea johonkin 60-vuotiaaseen? Pakko olla aivopesty tai muuten vähän vinksallaan.

  • ylös 16
  • alas 0
Vierailija

Vanhempi vaimo ei ole voinut saada lapsia? Ovat ottaneet tuon teinin synnytysmasiinaksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vanhempi vaimo ei ole voinut saada lapsia? Ovat ottaneet tuon teinin synnytysmasiinaksi.

Sillä miehellä on jo 12 lasta...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vanhempi vaimo ei ole voinut saada lapsia? Ovat ottaneet tuon teinin synnytysmasiinaksi.

Sillä miehellä on jo 12 lasta...

Jepjep.

Suomalainen keskituloinen miettii tarkasti, uskaltaako tehdä yhtään tai yksi tai ehkä kaksi lasta.

Mutta kaikki kajahtaneet kyllä pitävät huolta, ettei ihmiskunnan taru tule päättymään. Samaan sakkiin kuuluvat ikuisesti toimeentulotuella loisivat ja nämä turvikset.

Tuonkin kajahtaneen patun lapsista ei tule kuin korkeintaan mielenterveysongelmaisia

Vierailija

nuo eivät taita virallisesti olla avioliitossa. yhdysvalloissa moniavioisuus ei ole mahdollista. muistaakseni viime vuosikymmenellä joillain kanavalla näkyi televisiosarja jossa jollain uskovaisella oli monta naista. yksi virallinen ja monta epävirallista. kullakin oli oma talo saman katun varrellaja ja jokaisen luona mies oli vuorotellen.

Vierailija

"Olen perheessä ainut, jolla saa olla muita kumppaneita. Molemmat vaimoni ymmärtävät ja arvostavat päätöstäni."

Taitava manipuloija tosiaan. Vain hänellä SAA olla muita. Jos naisilla olisi, se olisi varmaan pettämistä :D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla