Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt on alkanut tuo sää masentamaan ja ahdistamaan:(

Vierailija

Vettä, vettä ja vettä. Märkää, märkää ja pimeää, vetistä ja mustaa. Kuollut, märkä maa ja asfaltti, paskanruskeat tienvierustat ja nurmikot. Inhottavaa.

Jos ei joulunakaan ole kylmempää ja/tai edes hieman vaaleata maassa niin ostan helvetti vieköön lumisprayn ja pistän murkkuni spreiaamaan ikkunat ja kiinnitetään paperisia lumihiutaleita niihin kiinni.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Harkitsen vakavasti törsääväni puolitoista tonnia rahaa majoitukseen, että näen jouluna lunta ja se vaatii matkustamista turusta lappiin. Vihaan tällaista leutoa paskatalvea jossa on vaan synkkää ja pimeää. Toivon koko sydämestäni, että edes tammikuussa tulisi pakkaset ja lumet. Vannon etten valita yhtään keleistä jos vaan saan lumen ja pakkasen 😢

Vierailija

Odotamme kunnes ketjuun tulee ensimmäinen joka sanoo että tämä on täysin normaali Suomen syksy ja jos sitä ei kestä, voi muuttaa Grönlantiin.

Vierailija

Veit jalat suustani. Loputon harmaus ja ankeus ja vesisade (viime päivinä kova tuulikin) yhteen niputettuna on kova pala itse kullekin. Tässä tahtoo olla sietokyky jo koetuksella, kun valoisaa aikaa on häviävän vähän nyt joulukuun puolella :( Terveisin nimimerkki "talvipäivänseisausta ja kevättä odottava"

Vierailija

No, jonain aamuna maa on yllätykseksi valkea ja kaikkialla on jotenkin hiljaisempaa ja puhtaampaa. Viimeistään tammikuussa tuo tapahtuu niinä vetisimpinäkin talvina. Sitten onkin kohta kevät.

Vierailija

Parempi vaihtoehto tuo kuin lähteä kalastelemaan naapurin veneellä luvatta, särkeä vene ja kalastusvärkit, rikkoa ikkunat ja sontia pihalle, kun niin ahistaa.

Vierailija

Joo, sama juttu. Nytkin vaikka verhot ovat auki, ja istun ikkunan edessä, on sisällä hämärää. Väsyttää. Ulkona +10 ja sataa vettä. Noh, pieni sähkölasku tulossa joulukuulle, pitää ajatella positiivisesti. Onneksi kuukauden päästä makaan rannalla tai uima-altaan vierellä viikon ajan. :)

Vierailija

Muuta Rovaniemelle, täällä tänään laskettu pulkkamäessä ja luisteltu -3 asteen ihanassa säässä. Eikä oo pimiää! :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Just varasin matkan Egyptiin ensi viikolle. Ei muuten maksanut paljon mitään!

Oho, onko Egyptissä siis paljonkin lunta?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat