Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Egyptin viisumi - saako rajalta?

Kuplassa

Menossa Hurghadaan ja matkatoimisto mainitsi, että viisumin saa heidän kauttansa (30 e) tai rajalta (25 USD). Ajattelin, että sama kai tuo vaikka otan rajalta ja vähän säästän. :) Nyt kun googlettelin, niin jäi epävarma olo: ilmeisesti kesällä Egypti on aikonut muuttaa sääntöjä, että rajalta ei saa muita kuin ryhmäviisumeita, mutta ei sitten ole kuitenkaan muuttanut mitään. Onko tuoreita kokemuksia? Saako Egyptin rajalla viisumin vai ei?

Kommentit (9)

Vierailija

Höpsö, nuo ovat virallisia asioita, kenekään palstalaisen "kokemus" ei kerro sulle mitään. Joko soitat Egyptin Suomen konsulaattiin tai sitten Egyptiin matkoja tekevälle matkatoimistolle ja kysyt asiaa kertoen miten matkustat ja mikä on matkasi aikataulu.

Vierailija

Kannattaa muuten varautua siihen, että Egyptin kaltaisessa liitoksissaan natisevassa valtiossa se 25 USD viisumi rajalla saattaakin olla yks kaks 250 USD hölmöltä länkkäriltä plus tuntien odottelu, kun sinua marinoidaan lahjusten vaatimista varten.

Vierailija

Kyllä mä ottaisin etukäteen vaikka maksaiskin kympin enemmän niin on levollinen mieli enkä joudu rajalla byrokratian keskelle. Sitten jos sulta puuttuu joku paperi tai vaativat "extrarahaa" niin on paska juttu. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat