Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eisbärchen kaukalopussi, kokemuksia?

Vierailija

Saatiin lahjaksi ko.pussi ja ajattelun käyttää myös vaunuissa, kun äitiyspakkauksen makuupussi ei mahdu kunnolla kovaan kantokassiin.

Olen ymmärtänyt, että ilmeisesti aika lämmin tuo pussi, niin mitä vauvalle päälle esimerkiksi, jos pakkasta noin -5 astetta?

Kellään kokemuksia?

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä on vasta se pienempi lämpöpussi käytössä turvakaukalossa. Tosiaan on hyvin lämmin!
Tietenkin käytössämme se on ollut vain kauppamatkoilla yms. automatkoilla, ja -5 asteessa on nyt 4kk vauvalle puettu vain body, sukkahousut, leggingsit, villasukat, tumput ja lakki.

Suurempi versio lämpöpussista odottelee vielä kuukauden pari, että pääsee rattaisiin vaunukopan jäädessä pieneksi.

Esikoisen odottaja

Meille on tulossa tammivauva, ja minäkin täällä arvon, että toimiiko tuo myös vaunuissa, vai pitäisikö ostaa sen lisäksi vielä toppahaalarit. Pääaukko vaikuttaa tosi isolta, miten mahtaa toimia käytännössä...?

lapinmuori

Sitä päänaukkoa saa kiristettyä pienemmäksi. Lakki,tumput ja villasukat ollut pikkupakkasella vauvalla päällä normi sisävaatteiden lisäksi.. Kovemmilla pakkasilla lisänä villatakki ja välillä myös lisäviltti.
Näin siis turvaistuimessa autolla liikkuessa. :)

Vierailija

Meillä poika syntyi vuosi sitten ja on ollut tuo topattu lämpöpussi käytössä. Vaunulenkeillä ja kaukalossa oli mahtava! Siinä missä muut tuoreet vanhemmat hikoilivat pukiessaan vauvalle kerrosta toisensa jälkeen vaatetta, me vaan sujautettiin vauva pussiin sisävaatteissa +kypärämyssyssä ja tumpuissa.

Samalla varustuksella pärjäsi pienillä pakkasillakin. Meidän poika on kuumakalle, joten ei voinut paljoa pukea hänelle päälle lämpöpussiin ettei ruennut hikoilemaan.

Helpotti elää hirveästi. Meilä on vieläkin pussi käytössä. Kiinnitin sen rattaisiin ja nyt 1-vuotias istuu ulkovaatteet päällä pussissa (ylävartalo jätetään yleensä pussin ulkopuolelle kun hän tykkää katsella maisemia ja heilutella käsiään pussin ulkopuolella). Tuo meidän pussi on niin reilun kokoinen, että menee varmaan ensi talvenakin rattaissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat