Huvittavaa, kaupassa käveli tänään kuusi teiniä porukassa, KAIKILLA Kånken-reppu ja Converset :D

Vierailija

Naurettavaa :D

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Minua huvitti päiväkodin piha: 90% lapsilla oli samanlainen haalari! Väri vähän vaihteli todennäköisesti sukupuolen mukaan, mutta muuten äidit oli olleet hurjan persoonallisia valitessaan lapselleen vaatetta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Naurettavaa :D

Joo, teinit on huvittavia, mutta ei ole sopivaa nauraa heille ääneen. Sinäkin olet ollut omassa nuoruudessasi samanlainen, mitä siitä nyt on aikaa, pari vuotta ehkä?

Vierailija

Hih, meillä on sekä eskarilaisella että meillä molemmilla vanhemmilla Converset ja multa löytyy myös Kånken :) Se on mukavan kevyt ja siro reppu kapeaharteiselle, lapsikin sitä lainaa joskus, viimeksi uimakouluun.

Converseissa huippua on se, että ne kestävät konepesun, munkin tummansiniset ovat konepestyt jo kolmasti eivätkä ole menneet miksikään... Kangastossuissa laatu on hurjan vaihtelevaa, monissa on niin ohut pohja että kuluvat helposti rikki tai liimaukset pettävät, mutta Conssut kestää :) Siksi ne varmaan ovat niin suositut, lisäksi ovat tietty kivan näköiset.

Vierailija

Löytyy häneltä lukuisia muitakin kenkiä, mutta en näe kyllä Converseissa mitään pahaa - eihän normaaliryhtisellä, ei-jalkavaivaisella tarvitse kesätossuissa olla mitkään muotoillut pohjat? 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat