Juuri nyt: Ranskassa TAAS tilanne päällä: Ammuskelua, panttivankeja, piiritys...

Vierailija

Pohjois-Ranskassa lähellä Belgian rajaa on käynnissä panttivankitilanne. IS seuraa tilannetta hetki hetkeltä.
Paikallisen pelastustoimen mukaan useita haavoittunut tulituksessa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Aseistautuneet miehet ovat ottaneet panttivankeja Roubaix’n kaupungissa. Vielä ei ole selvillä onko aseistautuneilla miehillä yhteyttä Pariisin terrori-iskuihin.

– Laukauksia on ammuttu ja lähiö on eristetty, Reutersin tavoittama silminnäkijä kertoo.

Panttivankeina ovat Reutersin mukaan paikallinen pankinjohtaja perheineen.

22.25http://www.iltasanomat.fi/haku/?search-term=22.25

Poliisin mukaan epäilty tai epäillyt ovat piiloutuneet perheen taloon, jonne he aikoivat alun perin murtautua. Viranomaisten mukaan ryöstäjät ottivat panttivangit ryöstöyrityksen jälkeen, kertoo uutistoimisto AFP.
 

22.19

Mittava poliisioperaatio on käynnissä kaupungissa, Gustave Delory Avenuen ja Vaillant -kadun kulmassa. Talossa pidetään pankkivankeja. La Voix du Nord -lehden tietojen mukaan yhteydenotossa ei ole miestappioita.
 

22.08

Terroristiepäilty ja Isisin räjähdevöiden valmistamisesta epäilty Mohamed Khoualed on kotoisin Roubaix’sta, kertoo brittilehti Sun.
 

22.03

Kaksi aseistautunutta miestä pitää panttivankeja. Miehillä on Kalashnikov-rynnäkkökiväärit, kertoo brittilehti Mirror. Lähistöllä asuvien mukaan alueelta kuuluu tulituksen ääniä.
 

21.55

Paikallismedian mukaan välikohtaus alkoi kello 19 paikallista aikaa. Uutistoimisto BBC:n mukaan poliisi on sulkenut lähitienoot.
 

21.51

Roubaix on vajaan 100 000 asukkaan kaupunki lähellä Lilleä. Kaupunki on tunnettu Pariisi–Roubaix-pyöräkilpailun maalipaikkana. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain yksi maailman pisimmistä kävelykilpailuista. Kilpailua on järjestetty vuodesta 1953 lähtien. Kilpailussa tavoitteena on tehdä mahdollisimman pitkä matka 28 tunnissa.
 

21.40

Uutistoimisto AFP:n mukaan kyseessä on ryöstö.

Kommentit (3)

Vierailija

Nyt rasisteilla vaikea paikka. Sydämestään toivovat, että kyseessä on jälleen terrori-isku, mutta yhä vahvemmin näyttää siltä, että kyseessä onkin perseelleen mennyt pakkiryöstö, joka sitten johti panttivankitilanteeseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat