Kerro paras parisuhdevinkkisi!

Vierailija

Mitä kannattaa/ei kannata tehdä parisuhteessa ollessaan? Miten saada suhdetta parannettua entisestään. Voit kertoa myös ikäsi  ja sen, kuinka kauan olet (yhteensä) ollut parisuhteessa.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Keskustelu (sisältää toista arvostavan kuuntelun ja puhumisen asioista joita itse pitää tärkeinä... tai vaikka vähemmän tärkeinäkin).

Vierailija

Koen ett mulla on onnellinen parisuhde, vaikkei me edes tehdä sen eteen juuri mitään. Hoitoapua on vähän (ehkä kerran vuoteen) joten otetaan parisuhdeaika kotona lasten mentyä nukkumaan. Meillä on samanlaiset arvot ja samanlainen huumori, niillä pääsee jo pitkälle, vaikeissakin tilanteissa:)

Sitruunapippuri
Seuraa 
Liittynyt23.11.2015

- Kohtele puolisoasi, kuten tahtoisit hänen kohtelevan sinua. 

Se on mielestäni jo todella hyvä ohjenuora seurata. Loppujen lopuksi se sisältää todella paljon. Ei kai kukaan halua tulla petetyksi, satutetuksi henkisesti tai fyysisesi, tulla arvostelluksi, tulla jätetyksi sivuun... Toinen on sitten keskustelu yhteys, mutta senkin voi hyvin sisällyttää edellä mainittuun ohjeeseen, koska useimmat meistä toivovat voivansa puhua puolisolleen niin, että puoliso kuuntelee ja puhuu takaisin. 

Olen 26v ja seurustellut n. 11 vuotta yhteensä, vaikka suuri osa on ollut lyhyitä suhteita. Pisimmät suhteet on ollut 3 vuotta ja nykyinen suhde 6 vuotta.

Vierailija

Älä nalkuta (olitpa nainen tai mies). Turhatkin kitinät ja vikinät kannattaa puhua ihan normaalilla ymmärrettävällä kielellä ja äänellä läpi, ettei tuhista vanhoista pikku kaunoista monta vuotta.

Vierailija

Väsyneenä tulee turhasta kinaa. Jos huomaat toisen olevan väsynyt, älä pingota turhista tekemättömistä (koti)töistä vaan anna toisen levätä. 20 vuotta yhdessä ja ohje toimii molemmin puolin. Muulloinkin kunnioitus toista kohtaan on arvokasta.

Vierailija

1. Ja tärkein; ole parisuhteessa vain fiksun ja kypsän ihmisen kanssa, joka aidosti rakastaa ja haluaa sinua, ihmisen joka on valmis sitoutumaan ja asettumaan aloilleen kanssasi. Ihmisen, joka kykenee avoimeen, rehelliseen, toista huomioon ottavaan parisuhteeseen. Ihmisen, joka haluaa elämältään samoja asioita kuin sinä itsekin elämän tärkeissä kysymyksissä, kuten lapset, työ, kotielämä, parisuhde, rahankäyttö, arjessa eläminen. Ihminen joka ei salaa mitään tärkeää, ei kärsi riippuvuuksista, tai häiriökäyttäytymisestä (alistaminen, toisen vähättely, kaltoinkohtelu). Ihminen, joka mielestäsi on mielenkiintoinen, arvostettava, mukava ja kiva, tasa-arvoinen, avoin ja pystyy keskustelemaan, puhuu ja pussaa.

Tällaisen ihmisen kanssa parisuhde melkovarmasti onnistuu, jos vielä aidosti ihastutte ja rakastutte toisiinne.

Fakta nro 2 juoppojen, luusereiden, ja luonnevikaisten kanssa parisuhde on onneton ja ikävä.

Vierailija

Kunnioitus puolin ja toisin
Vapautta ja luottamusta toiseen.
Sama älykkyystaso noin suunnilleen ei ole haitaksi yllämainituissa :)

~ 20 v joka päivä harjoiteltu - vielä on oppimista, mielenkiintoa

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat