Miksi ihmisiä saa kontrolloida ja aivopestä uskontojen avulla, varsinkin lapsia?

Vierailija

Voisiko joku kertoa miksi tämä on sallittua? Lasten kohdalla en ymmärrä tätä ollenkaan.

Kommentit (11)

Vierailija

Millä sen kiellätkään? Aika häijy olisi yhteiskunta, joka vartioisi jokaista kotia niin tarkasti, että jos hiukankin opettaisi lapselle uskonasioita, niin heti tulisi poliisi ovelle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmisiä kontrolloida ja aivopestä politiikan avulla? Entä mainosten avulla? Etkö osaa ap selittää? Niin arvelinkin.
Demokratia on sentakia, kun parempaa ei ole keksitty. En koe, että minua aivopestään mainosten avulla, voin olla ostamatta jos haluan ja niin yleensä teenkin.

Ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mene kysymään muslimeilta ja kerro sitten meille.

Ei siihen muslimeita tarvita. Ihan suomalaiset kristityt uskovaiset aivopesevät lapsiansa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
eli uskonnollisilta vanhemmilta pitäisi viedä lapset pois ja kasvattaa laitoksissa? Kuullostaa loistavalta yhteiskunnalta,

Ei, vaan uskovaiset vanhemmat kertovat lapsilleen heidän uskovansa niin kuin uskovat. Eivät kuitenkaan kerro esim.kirstittyjen jumalasta ym.  yhtenä ainoana totuutena, vaan kertovat että maailmassa ihmiset uskovat moniin erilaisiin jumaliin/henkiolentoihin. Ei ole oikeaa / väärää uskontoa, eikä ole myöskään väärin olla uskomatta mihinkään.  Eettisesti toimivat vanhemmat antavat lapsilleen mahdollisuuden ajatella itse asioita, eivätkä suoraan syötä valmiita ajatuksia, näkemyksiä, jne. heille. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat