Tietotekniikka-apua

Mirkku

Moikka kaikki! Mulla ois pieni ongelma, en tiedä kuuluuko se tänne mutta kerron kuitenkin. Erottiin just miehen kanssa, ja se aina laitto kaikki tietokoneet, mun puhelimen, padin ja telkkarin kuntoon jos jotakin ongelmia tuli. Nyt ei kuitenkaan ole ketään laittamassa, kun ei kukaan kaveri tai sukulainenkaan joka täälläpäin asuisi, ymmärrä laitteiden päälle mitään... Kysynkin, onko kellään tietoa tai osaisko auttaa näitten kanssa? Asun Helsingissä ja teen sellaista työtä, että tilaisin mieluusti asentajan suoraan kotiini itselleni sopivalla ajalla. Ei kiinnosta tällähetkellä etsiä uutta miestä vain tämän vuoksi.. :D

Kommentit (8)

Sirkkaliisa

Minäkin kaipaisin samankaltaista apua, ärsyttää aina kiikuttaa laitteita jonnekkin huoltoon... kaikista kätevin olisi, jos saisin kotiin tilattua asentajan!!!

Vierailija

Ap täällä hei! Siis yleisesti ottaen aina jos tulee ongelmatilanne niin vähän että mihin ottaa yhteyttä. Tällähetkellä ongelmana on apple tv jota en vaan saa toimimaan, tarvitsisin jonku, joka tulisi sen laittamaan kuntoon.. Kiitos vastauksista ja linkistä, osaatteko suositella mitään hyvää?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat