Kokemuksia nettitenteistä

Vierailija

Miten niiden tekemiseen kannattaa valmistautua? Onko niistä hankalampi saada hyviä arvosanoja kuin perinteisistä tenteistä?

Kommentit (5)

Vierailija

Nettitentit ovat helppoja ja niistä on helppo saada hyviä numeroita. Luokassa tehtävissä tenteissä on usein monivalintakysymyksiä, ja niihin kannattaa varautua tekemällä sitä samaa tenttiä kotona muutaman kerran jos mahdollista. Niitä monivalintakysymyksiä ei ole loputtomasti, ne muistaa pian ulkoa.

Kotona tehtävissä nettitenteissä taas on yleensä rajallinen aika, niin että vaikka kaikilla on tietenkin se google siinä samalla auki, ei sieltä ehdi hakea tietoa jos ei ole yhtään jyvällä siitä mitä kysytää.

Nettitentit tähtäävät siihen, että ihminen oppii. Ne eivät ole samalla lailla testejä kuin vanhanmalliset tentit, vaan osa oppimisprosessia, tiedon kertaamista ja jäsentämistä. Ne on kivoja eikä niitä kannata stressata.

Vierailija

Kyllä ne usein on vaan ihan samoja tenttejä kuin ennenkin. Nyt vaan on kätsempää laittaa vastaukset fileinä netin kautta kuin palauttaa paperi.

Vierailija

Biologiassa ainakin erittäin vaikeita (selkärangattomat etenkin). Normaalitenteissä ei saa olla kuin kynä ja kumi. Niissä tentti on helppo. Nettitentit ovat huomattavasti vaikeampia, koska oletetaan, että ihmisillä on aineisto mukana ja netti käytössä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat