Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Täytyy ihan kysäistä että miten te pidätte mattoa ruokapöydän alla?

äitimammanen

Eikö se ole vaikea puhdistaa ja imuroida kun siihen putoaa nakinpalasia, leivänmurusia, kaatuu maitoa jne?
Minusta on helpompi kun pöydän alla ei ole mitään ja voin pyyhkiä siitä nihkeällä ja imuroida helposti.
Mielipiteitä?
Kertokaa miksi teillä on mm. nukkamattoja, karvamattoja ruokapöydän alla?
Näyttäähän se kivalta mutta....

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Mulla on keittiössä ihan iso villamatto, sellainen mitä monet käyttää olohuoneessa. Mutta meillä ei ole lapsia joten eipä siihen juuri mitään putoa, mikä ei olisi imurilla helposti poistettavissa.

Vierailija

Tosi monilla lapsiperheillä on sävy sävyyn sisustuksen kanssa oleva matto ruokapöydän alla. Mietin vain että kuinka sen puhdistus... Vai saako siitä matosta edellisviikon mössöjä varpaisiinsa.

Vierailija

No joudun tosiaan olemaan kontallani eikä kädet ja jalat tahdo riittääkään. Toistaiseksi on pysynyt tällä keinolla... :-)

Vierailija

Tehtiin 4 lasta niin jokaisella on yksi kulma vastuualueenaan. Siinä ne kököttää aamusta iltaan, matto pysyy lattiassa ja kotona on siistiä ja rauhallista

Vierailija

Onneksi on ylipainoa, kyllä se pysyy siellä kun 85-kiloinen ämmä päällä istuu. Ei pääse mihinkään karkuun!

Vierailija

No meillä ei ole lapsia, joten en ehkä ole kysymyksesi kohderyhmää vaikka pörheä karvamatto ruokapöydän alla onkin.

Riippuu varmasti lapsien iästä, kyllähän isommat lapset saa opetettua siisteiksi pöydässä niin ettei maidot lentele. 

Kevyet murut ja pienet roskat ainakin meillä on tosi helppo imuroida matosta. Ja pieni muru tai läikkä ei näy siitä matosta, joten siinä mielessä on tosi hyvä valinta. :)

Vierailija

Meillä ei ole... vielä. Toki lapsi toisinaan kaataa maitolasin, mutta hyvä villamatto on helppo pitää puhtaana. Lapsikin osaa heti kertoa, kun vahinko on sattunut. Eikä näitä nyt niin usein satu.

Vierailija

Joo, löytyy. Sellainen paperinarumatto, jossa nahkaiset reunat. Luonnonvärinen, sellainen vaaleanruskea. Se on käsitelty niin, että ei ime nestettä, jos jotain kaatuu. Kolme lasta perheessä, nuorin 5 vuotias. Ko. matto on oollut nyt viitisen vuotta ruokapöydän alla, eikä se ole silminnähden likainen. Kun tuo nuorin oli ihan pieni, niin pidin hänen syöttötuolin allaan pyyhettä satunnaisesti. Ei ole kuitenkaan ollut erityisen sotkeva lapsi koskaan. Kun sotkut siivoaa samantien, niin ei jää läikkiä.

Vierailija

Ei ole lapsia, mutta ei ole mattoakaan. Sotku on yksi ihmetys, mutta enemmän ihmettelen sitä että eikö tuolien liikuttelu matolla ole helkutin vaikeaa? Useimpien tuolien jalat kun jää "kiinni" mattoon, eikä tuolia voi liikuttaa yhtään vetämällä vaan se pitää nostella paikoilleen. Monilla näyttää matto vielä olevan sen verran pieni, että vain tuolin etummaiset jalat ovat matolla, ja takajalat ei - eikö ne tuolit alat huojumaan, ja sittenhän niitä vasta vaikea onkin liikutella kun tuolia pöydän alle laittaessa takimmaiset jalat pitää nostaa maton reunan yli? 

Vierailija

Meillä matto, mutta se on sen verran ohut, että vaikka onkin kohtuu iso, niin mahtuu pyykkikoneeseen. Heitän sinne kerran viikossa, parissa! Suosittelen! (meillä siis 3 lasta, josita yksi vauva)  On paljon kivemman näköistä (ainakin meidän keittiössä), kun on se matto.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat