Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kissani joutuu demoniseen riivaustilaan

Vierailija

Kissani on normaalisti ihan kiltti, mutta aika ajoin se ajautuu demonisen possession eli riivaustilan valtaan; se hyökkää minun, omistajansa, käsivarteen, ja puree ja raapii raivohulluuden vallassa. Sen silmän mustuaiset ovat täysmustat - koskaan muulloin eivät ole.

Siinä tilanteessa ei auta mikään muu asia kuin se, että ajan pahan hengen ulos kissasta Jeesuksen Kristuksen nimeen. Vasta sitten kissa rauhoittuu.

Kommentit (3)

Vierailija

Tuli jopa ikävä sitä "Naapurin kissa yritti tappaa minut" aloitusta, vaikka sekin oli perseestä. Mutta tämän huonompaa kissaaloitusta en muista nähneeni tällä palstalla. 471

Vierailija

Kissa on niin jalo otus, että se on hieno demonisessa riivaustilassakin. Me sanotaan tuota iltahepuliksi, eikä mennä silloin silittelemään. Saa sinkoilla sen muutaman kierroksen ympäri asuntoa. Päätyy yleensä korkeimmalle kaapin päälle ja rauhoittuu siellä omia aikojaan, muutaman kymmenen sekunnin päästä.

Vierailija

Oletko tarkistanut ettei lapsesi/miehesi ole laittanut sinappia kissan persereikään? Riivaustila voi johtua siitä. Mietihän itse, jos sinulle laitettaisiin sinappia persereikään etkä saisi sitä pois muuten kuin nuolemalla omaa, sinapilla hunnutettua, persereikää.

Elämä on todellinen matka myrskyineen, jopa kissalle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat