Ällöttävän aggressiivinen mies kimpussani

Vierailija

Ystäväni minut tähän mieheen tutustutti ja ajauduin sänkyyn hänen kanssaan, ennemminkin suoranaisesta pelosta kuin vapaasta tahdosta. Seksi oli niin hirveää kuin se voi ikinä olla, ahdistavaa ja painostavaa kuten koko ihminenkin on. Vastenmielisen päällekäyvä tyyppi. Minullahan on tosi huono itsetunto ja en jotenkin uskalla pistää välejä poikki, koska pelkään että mies sanoo mulle jotain todella loukkaavaa ja en pääse siitä taas vuosikausiin yli. Mitä tekisin?

Kommentit (7)

Herätys

Pistät poikki. Vaikka sanoisi kuinka pahasti niin ainakin pääset tyypistä eroon. Kyllä sen yhden sanan kestää paremmin kun vuosikausien pelon ja haukkumisen. Ja rehellisesti sanottuna; sinun on pakko alkaa puolustaa itseäsi. Mikään prinssi uljas ei sitä tee. Ajattelet vaan on tuokin idiootti, jos joku aukoo päätänsä sinulle. 

Mietintäö

Eli sinusta on helpompaa olla pelottavassa ja ahdistavassa seksisuhteessa ilman omaa haluasi kuin kuulla mahdolliset loukkaukset päättäessäsi suhteen ja päästessäsi vapaaksi? No, jos se on sinusta kivempaa niin mikä ettei.

Kun katsot itseäsi samaa aikaa vuoden päästä 2016 niin haluatko olla tässä samassa tilanteessa kuin nyt.. vain 365 päivää vanhempana? Siitäkö haaveilet?

Vierailija

Normaalisti en neuvoisi näin, mutta jos sinulla on itsesi kanssa noin paljon ongelmia niin blokkaa miehen numero kännykästäsi ja vältä hänen tapaamistaan kaikin keinoin ilman sen kummempia selityksiä. Voit kai kaverillesi selittää tilanteesi, niin että et enää hänen kauttaan törmäisi tähän mieheen?

Vierailija

Hankkiudu tyypistä eroon. Pidä nyt hyvä ihminen puolesi, älä suostu minkään v*tun aggressivisen ällötyksen panopuuksi. Mies on nähtävästi myös typerä. On noita samanlaisia tyyppejä tullut vastaan. Ryhdistäydy!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Haluat vaan sen kullia ja sekös sua ärsyttää. Naiset rakastaa väkivaltaisia miehiä.

Mikä helvetin idiootti tälle palstalle on pesiytynyt? Joka ketjussa aukomassa päätään.

Vierailija

Täysi blokki päälle ja oikeudelta lähestymiskielto, jos ei ymmärrä pysyä kaukana. Missään tapauksessa et vastaa tyypin viesteihin tms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat