Vierailija

Eikö se sika ajatellut että sen takia ystäväni perhe saattaa hajota? Piiritti niin kauan että pääsi sänkyyn. On kyllä aika helvetin pitkä porttikielto sillä nyt meille, ja mun ja puolisonikin välit on tän takia todella kireällä koska olen jo vähän siivonnut autotallin perältä tilaa ystäväni tavaroille, jos niille ero tulee.

Sivut

Kommentit (36)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olisit varoittanut ystävääsi ajoissa. Miksi hän muuten edes lankesi irtaimeen sinkkumieheen? Muutoinhan asia ei varsinaisesti sinulle kuulu etkä voi pettämiselle etkä sen seurauksille yhtään mitään.

Vierailija

Niin olisihan se aika ikävää jos ihmisellä ei olisi mitään päätäntävaltaa tekemisistään vaan pettäisi kaikkien kanssa ketkä nyt sattuu tarpeeksi kauan piirittämään.

Vierailija

Ihan tällainen moraalinen kysymys: Jos joku miehesi ystävä olisi pettänyt puolisoaan ja seurauksena olisi ero, tykkäisitkö jos mies raivaisi tilaa autotalliinne pettäjän tavaroille?

Vierailija

Ketään ei "vietellä" tahtomattaan. Ystäväsi on ihan yhtä paljon vastuussa tapahtuneesta kuin toinenkin osapuoli. Ilmeisesti himo voitti järjen, mutta niin käy monille muillekin. Joskus elämä menee uusiksi, mut toivottavasti se oli sen arvoista.

Vierailija

Miehen vikahan se on, että nainen pettää. Naisilla ei ilmeisesti ole omia aivoja joita käyttää vaan miehet vetelevät naruista ja nainen tekee mitä mies tahtoo... Sano, että nainen oli vielä humalassa niin mitään pahaa ei ole edes tapahtunut vaan kaikki on ymmärrettävää ja hyväksyttävissä.

Terveisin Naispelko22

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Juu, ystäväsi on viaton enkeli, jolla ei ole kontrollia mihinkään, säälikäämme häntä.

Joo, varmaan joku uskovainen. Se oli Jumalan tahto mitä tapahtui, minkä sille ihminen voisi.

Vierailija

Kuka tässä nyt on tarinan konna? :D Molemmat taisivat olla aikuisia ja ilmeisesti kumpikaan ei ollut holhouksen alla, joten ihan vapaasta tahdosta he naivat. Toivottavasti oli hyvä pano, varmasti tarpeeseen tuli! Taidat olla kateellinen kun sinua ei vikitelty ja et saanut kunnolla munaa. :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat