LA Heinäkuu 2016

Seuraa 
Liittynyt17.1.2015

Tervetuloa odottavat joilla laskettu aika heinäkuussa 2016. :)♡

Sivut

Kommentit (302)

millski
Seuraa 
Liittynyt17.1.2015

Joo elikkä täällä testattiin eilen selkeä plussa :) yritystä takana reilut 2vuotta. Ennestään meillä 3-vuotias tyttö. :) Ensimmäinen neuvola 1.12 ja la olis 9-10.7 :) sitä odotellessa et pääsee kurkkaan mitä masussa näkyy. Toivottavasti kyytiläinen pysyy matkassa mukana :) kertoilkaahan oireita, tuntemuksia ja kaikkea mitä mieleen juolahtaa.
Itselläni ei vielä paljon mitään oireita oo. Vähä nippailee alamahaa .
-millski

Annim
Seuraa 
Liittynyt26.8.2014

Heippa! Täällä myös laskettu aika heinäkuussa -16. Esikoinen on 2014 loppuvuodesta syntynyt. Jos löytyy kiinnostusta liittyä fb:ssä heinäkuisten ryhmään niin laita s-postia, heinakuunvauvat2016@gmail.com. Takaisin saat salaisen ryhmän linkin. Linkki löytyy myös fb:stä Vauva 2016 ryhmästä. 

norpppa
Seuraa 
Liittynyt4.11.2015

Heippa!

Sattumalta näin otsikon ja pakkohan sitä on heti kirjoittaa :)

Tein viime viikolla 3 raskaustestiä ja plussaa siis näyttivät. Laskettu aika olisi sama kuin Millskillä eli 9.-10.7. Ensimmäinen raskaus ja lapsi kyseessä. Ja mua jännittää aivan kamalasti! Joka päivä, monta kertaa, mietin että onkohan tuolla mahassa ketään ja kunpa kaikki menisi hyvin eikä tulisi keskenmenoa tai mitään muutakaan. Neuvolaan soitin heti maanantaina, sain ajan jo kahden viikon päähän. Silloin on kuulemma mahdollista jo ultrata, eri asia näkyykö vielä mitään. Neuvola-aikaa siis odotellessa. Tuulimunan mahdollisuus jännittää ja pelottaa, samaten tietty keskenmeno. On tämä aikamoista :)

Mitään oireita ei juurikaan ole, vähän alavatsaa nippailee ja tuntuu "kummalliselta". Ei siis tavallista vatsakipua, ei ihan menkkakipujakaan vaan jotain uutta. Saa nähdä, miten tässä käy. Raskautta on yritetty kesästä.

Tsemppiä kovasti kaikille ja toivotaan, että kaikki saamme kesävauvat ensi vuonna :)

-Norpppa

millski
Seuraa 
Liittynyt17.1.2015

Hei ihanaa että näinkin pian tuli muitakin odottajia tänne. :) Kiitos ANNIM s.postista ja tiedosta. Täytyy katsoa jos sitä tulisi sinnekin :)
NORPPPA aika kiva että sama la. :) paljon tarrasukkia että vauva pysyy sinullakin matkassa. :) Minulla on takana 4 keskenmenoa. Ensimmäisessä raskaudessa mulla oli raskausmyrkytys ja makoilin viikon ennen käynnistystä. Syntyi rv 37+3 , 2300g ja 46cm. :) minua ei vielä pelota keskenmenot eikä mahdollinen riski raskausmyrkytyksen uuisiutumisesta. Jotenkin sellanen olo että kaikki menee ihan hyvin :) koeta olla stressaamatta ja nauti raskauidesta

-millski

ttnya
Seuraa 
Liittynyt5.11.2015

Moi vaan ! 

Täällä plussattu eilen ja la ois laskurin mukaan 12.7 :)

Ensimmäinen vauva meille <3  En meinaa pysyä nahoissani ja tekis mieli kertoa kaikille. "Yritystä " vaan 2kk takana, mutta niin toivottu tapaus että ! <3

-ttnya

alicia
Seuraa 
Liittynyt4.3.2012

Moikka, täällä plussattu viikko sitten ma:na, laskettuaika 3.-4.7, ja esikoinen on nyt 2,5 vuotta. Väsymys, turvotus ja etova olo iltaisin, muita merkkejä ei ole. Varasin varhaisulran yksityiselle parin viikon päähän kun en malta odottaa joulukuuhun. :)
-alicia

Murunen
Seuraa 
Liittynyt8.11.2015

Mäkin reipastuin ja liityn heinäkuisten suloiseen joukkoon ❤️ Pe aamuna ensimmäinen testi ja tänään isänpäivän kunniaksi vahvempi viiva. Ennestään 7 ja 4 vuotiaat. Kierukan poistin kesäkuun lopussa ja aktiivisempi yritys alkoi elokuun lopussa. Lokakuussa tunsin oviksen tosi selkeesti ja viikko siitä alavatsaa vihloi lupaavasti😊 menkkojen aikaan vaan vähän jotain nipistelyä alavatsassa ja selkää vähän särki. Tais tulla joku veriviirukin pyyhkiessä. Toivon niin että tämä pysyisi matkassa❤️ Oireita: ei kummemmin, tissejä välillä pakottaa ja vatsaa nippailee + vihlaisee esim. Aivastaessa. La olisi joskun puolen kuun maissa. Nyt vaan luottavaisin mielin kohti parempia viikkoja😊

Malina
Seuraa 
Liittynyt8.11.2015

Hei! Täällä tehtiin plussatesti kohta viikko sitten ja laskurin mukaan laskettuaika olisi 14.7.2016 :) Ensimmäisenä oireena oli rintojen arkuus jonka vuoksi epäilin testin tehdä vaikka menkat eivät olleet vielä edes myöhässä. Sen lisäksi nyt ollut iltaisin erityisesti ihan järkyttävää turvotusta vatsassa.. :D Vatsaa myös välillä vähän vihloo sekä pientä kuvotusta on havaittavissa, mutta ei vielä sen suurempia oireita.  Ensimmäinen neuvola ja ultra olisi 9.12, saa nähdä jaksetaanko sinne asti odottaa vai varataanko yksityiselle jo aiemmin! Meillä yritystä takana 1v7kk. Vielä on aika epätodellinen olo ja ei oikein tiedä uskaltaako iloita vai eikö, mutta toivotaan että vauva sieltä meille syntyisi <3 Tsemppiä kaikille ja onnea! :)

millski
Seuraa 
Liittynyt17.1.2015

Onnea teille ♡ päivä kerrallaan mennään täälläkin. Mietein aamulla sängyssä mahaa tyunnistellessani et onkoh an siellä ketään. 😡mahaa jomottelee ja menee sellasia tosi kummallisia lonkka-maha-kylki-selkä viiltoja/polttoja tms. Eilen en voinut maata oikealla kyljellä kun vasen kipuili . En Tajua että näin aikaisilla viikoilla vois mitään tämmöstä. Ps. Kertoilkaa jos jolla kulla saman veikkasta ni saan tätä pelkoa vähemmäksi :) Esikoisesta ei ollut mitään. Reisiä polttelee aika ajoin ja rinnat ovat arat.

Hyviä vointeja muillekin. :)

-millski , tänään rv. 5+1 :)♡

Murunen
Seuraa 
Liittynyt8.11.2015

Mulla on Millski vähän samankaltaista oireilua, vähän nippailee milloin mistäkin ja täälläkin tosiaan rinnoissa välillä nipistelyn tunnetta, mutta ei ole kyllä millään lailla vielä muuttuneet (=lue: kasvaneet ;) Mullahan ei ollut viime pe tai su vielä viiva yhtä vahva kuin kontrolliviiva, joten kai tässä on vielä odoteltava rauhassa ennenkuin alan neuvolaa tilaamaan. Viiva oli kyllä selkeästi tummempi kuin kaksi päivää aikaisemmin joten kai se siitä vahvistuu <3 Tekis niin mieli kertoa jollekin asiasta... Vieläkin tuntuu todella epätodelliselta että meillä olisi vauva ensi kesänä <3 <3 <3 Tarrasukkia siis meille kaikille!!!

murmur
Seuraa 
Liittynyt9.11.2015

Moi :) Onnea kaikille plussasta <3 täällä plussattiin 28.10. ja la ois 7.7. :) ensimmäinen tulossa. hirveen uutta ja jännää siis kaikki! Hirvee väsymys ollu nyt muutamien päivien ajan, ja tuntuu pahenevan vaan.. mites muilla?

-murmur rv 5+4

alicia
Seuraa 
Liittynyt4.3.2012

Ihanaa lisää plussaneita... onnea kaikille! On se jännä vaikka ne punaiset viivat saa testiin ja on oireitakin niin mieli ei meinaa uskoa todesta :) mullakin on väsymystä nyt enemmän ja nyt on ollu repäisykipuja ylösnoustessa tai äkkinäisissä liikkeissä, vatsatuntemuksia nipistelystä jomotukseen.
Tsemppiä kaikille odotteluun, kyllä nämä ensimmäiset viikot ennen ultraa on tuskaista odotettavaa..
-alicia 6+0

murmur
Seuraa 
Liittynyt9.11.2015

Joo tää on kyllä kamalaa kun tekis jo mieli kertoa kaikille, mutta toisaalta taas jos oliskin joku tuulimuna tai kohdunulkoinen niin harmittais että on kertonut... :/ ei auta kun toivoo että kaikki ois hyvin :) minkä ikästä porukkaa täällä muuten on? :)

Murunen
Seuraa 
Liittynyt8.11.2015

Mäkin tilasin tänään neuvolan ja toivon ett suhteilla pääsisin myös ultraan kurkkii varhaisilla viikoilla ❤️ Murmur:35😎 nyt rv 4+2, alussa mennään mut itsellä on hyvät fiilikset, kylläkin epätodelliset😂

ttnya
Seuraa 
Liittynyt5.11.2015

Ihanaa että tänne on tullu näin paljon plussanneita <3

Itsellä oireita ollu kuvotus ja satunnaiset krampit alavatsassa. Rinnat aristaa ja pistelee ikävästi.
Olin tosiaan laskenut lasketunajan väärin joka onkin 8.7.16 eli viikkoja nyt 5+3 <3

Onko joku menossa varhaisultraan? Kovasti tekisi mieli mennä..

- ttnya ja kirppu <3

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat