autelkaa! kumpi asunto olisi meille parempi?

Vierailija

Listaan molempien hyvät ja huonot puolet. Meitä on äiti ja kouluikäinen poika. Asumme pienen kaupungin keskustassa. Asunto, johon muutettais on melkein naapurissa, ja samanhintainen kuin nykyinen

Nykyinen asunto:

+ erillinen keittiö

+ piha aika koruton, mutta siellä voi hieman oleskella ja portit menee lukkoon --> turvallinen

+ parveke sisäpihalle, ei katumelua

+ parveke lähtee oikeasta huoneesta

- keittiön kaapistot on surkeat, pienesti tilaa ruokatavaroille ja astioille

- eteinen on liian kapea

- pieni wc, ei pyykkikonetta

- olohuone on vähän hankala (joka samalla "äidin huone" koska ovia avautuu eri suuntiin yhteensä 5 parveke mukaan lukien)

Toinen asunto:

+ tilava eteinen

+ lattialämmitys wc:ssä

+ pyykkikone valmiiksi

+ näköala järvelle

+ keittiö on kahden huoneen välissä, mikä mahdollistaa toisessa huoneessa meluamisen esim. musisoinnin sen jälkeen kun lapsi on mennyt nukkumaan

+ hyvät kaapistot keittiössä

- kapea keittiö, jossa ei tilaa ruokapöydälle (mutta kahdestaan mahdutaan syömään siellä

- ei pihaa

- ikkunat ja parveke kadun suuntaan

Kommentit (8)

Vierailija

Toinen asunto ei kuulosta niin hyvältä, että vaihtaisin siihen. Toki äidin olisi hyvä saada oma huone, joten pysyisin nykyisessä asunnossa, ja odottelisin kunnes se oikea ilmaantuu.

Vierailija

Unohdin yhden kohdan! Tai oikeastaan parikin lisäystä.

Tässä nykyisessä asunnossa on surkeaa tiskata, kun on vaan yksi tiskiallas ja huonosti tilaa. Toisessa kämpässä on kaksi tiskiallasta ja pitkä tiskipöytä.

Molemmat asunnot on siis kaksioita. Luultavasti kaksiossa tullaan asumaankin, ei ole tällä seudulla varaa edes pieneen kolmioon. -ap

Vierailija

Väärinkäytetty lattialämmitys voi viedä sähköä jopa 1000 euroa vuodessa. vähintäänkin se lisää asunnon sähkölaskua. Mitenköhän yksinhuoltaja äiti saisi oman huoneen? Kysyy yksi kasioyksinhuoltaja. Kolmiot on aika kalliita. Kaksiokin maksukyvyn äärirajoilla. Mutta edellisessä ketjussa eka asunto vaikutti paremmalta. Tässä ketjussa toka. Eli asia on niin kuin se esitetään.

Vierailija

Muistan tehneeni aloituksen ennenkin, mutta en millään löytänyt sitä vaikka koitin kuinka etsiä! Voisitko 4 linkata ketjun, jos sinä tiedät? :D ap

Vierailija

Minusta tuo kakkonen kuulostaisi noista paremmalta. Enemmän plussia, ja näköala järvelle lisäämässä vielä viihtyvyyttä. Ite kyllä vaihtaisin ja kokeilisin, miltä elo siellä maistuu :)

Vierailija

Eli eikö teillä nyt ole pyykkikonetta? Pesette pesutuvassa? Minun listauksessa se oma pesukone painaisi paljon! Pyykkitupaan vieminen on rassaavaa. Ihan sama joku parvekkeen maisema, kunhan arki rullaa helposti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat