Miten mago pitää syödä?

Vierailija

Ruvetaanko sitä jyrsiin kuorinensa vai pitääkö se kuoria ensin tai halkaista kahtia ja syödä sisälmykset lusikalla?

Ja säityteenkö sitä ihan kaapissa vai pitääkö sitä säilyttää kylmässä? Ehdottoman tärkeää, että syön oikein ja se ei saa missään tapauksessa pilaantua.

Kommentit (5)

Vierailija

Sen pitää ensin antaa kypsyä huoneenlämmössä niin, että pinta tuntuu jo pehmeältä. Sitten se kuoritaan ja paloitellaan. Palat kannattaa sitten laittaa jääkaappiin ennen syömistä, koska mangossa voi olla "jännä" maku, jonka puoli tuntia jääkaapissa poistaa. Jos mangoa jää niin loput säilytetään jääkaapissa.

Kuorimatonta hedelmää ei kannata säilyttää jääkaapissa, paitsi jos on jo kypsä eikä halua vielä syödä tai käyttää sitä.

Vierailija

Pinta tuntuu itse asiassa jo hiukan pehmeältä. Ei lähellekään niin pehmeltä kuin vaikka iho, mutta ei se kyllä kovakaan ole.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat