Pienen budjetin matkailu Tampereella - Opinnäytetyökysely

Vierailija

Hei!

Olen matkailualan opiskelija Tampereen ammattikorkeakoulusta ja opinnäytetyötä vaille valmistumassa. Opinnäytetyöni aiheena on Tampere pienen budjetin matkakohteena. Toisin sanoen kartoitan opinnäytetyössäni Tampereen tarjoamia ilmaisia/edullisia matkailukohteita ja tekemistä loma-matkan aikana.
 

Osana opinnäytetyötä on kysely, joka keskittyy Tampereelle matkustamisen syihin, edulliseen matkailuun kaupungissa sekä Tampereen vetovoimaisuuteen matkailukaupunkina.

Kysely on nopea täyttää ja auttaa suuresti opinnäytetyön loppuun saamisessa. :) Kysely on nimetön ja vastauksia käytetään vain opinnäytetyön lisäaineistona.
 

Kiitos jo etukäteen ajastasi!

Kysely: https://fi.surveymonkey.com/r/YGZ7N85

Kommentit (6)

Vierailija

Eikö Tampereella asuva saa vastata? Kysymykset ainakin oli laadittu ulkopaikkakuntalaisille. Parhaat pikkurahan vinkit saisit paikallisilta.

Kyselyn tekijä / aloittaja

Kysely on pääasiassa ulkopaikkakuntalaisille, mutta toki Tamperelainenkin saa vastata. :) Mikäli johonkin kysymykseen ei pysty tämän takia vastaamaan, niin voi jättää kohtia myös tyhjäksi.

Tampereella ei enää ole uusia matkailualan opiskelijoita, mutta vielä on jäljellä viimeiset vuonna 2011 aloittaneet (ja ilmeisesti muutama vanhempikin).

Ja kiitos jo kaikille tähän asti vastanneille!

Vierailija

Vastasin. Tulossa Tampereelle Joulutorille! Anna vinkkejä, missä muualla kannattaa käydä? Tarkoitus viettää ssiellä romanttinen vkloppu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat