Paras vartaloa ja vatsaa litistävä housuliivi, korsetti tms?

Vierailija

Vinkatkaa, mikä olisi paras vartaloa muokkaava, huomaamaton vaatteiden alla pidettävä? Esim. joku hoikentava housuliivi, korsetti tms? Pitäisi saada huomaamattomasti kurvit kuntoon juhlamekon alle! Mikä merkki, mikä tuote, mitä suosittelette?

Kommentit (4)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Aikalukko naaman ympärille, paras tuote.

Sen tuotteen tulokset ei näy vielä kahden viikon päästä, valitettavasti. Nyt tarvitaan pika-apua kehon muotojen muokkaamiseen...

Vierailija

Vaikea antaa yleispätevää ohjetta, kun riippuu ihan, mitkä sun ongelma-alueet on. Onko ongelmana pelkkä vatsa, vai kenties peppu myös,  vai onko pelkkä peppu, ja ehkä reidet ongelma? Muotoilevia alusvaatteitahan saa joka lähtöön, riippuen juuri mihin tarvii. Periaatteessa merkillä ei ole väliä, kunhan katsot ostaessa, ettei ole mitään höttö-sukkahousua, vaan vahvaa kangasta, ja on tiukka eikä "sopiva" kun pukee päälle. Itsellä on ongelma-alueena lähinnä vatsa, ja olen ihan H&M:stä löytänyt sellaisia korkeavyötäröisen alushousun mallisia, mitkä vetää vatsaa sisään. Auttaneet juuri juhlamekon alla hyvin (kunhan katsoo värin kohdalleen, ettei kuulla mekosta läpi).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat