Aion paastota tämän päivän.

Vierailija

Kesällä olin ihannemitoissani, nyt syksyllä kilot ovat hiipineet salakavalasti takaisin. 4-5 kg pitäisi saada pois niin että olisi taas hyvä olla omissa nahoissa. Tänään pidän paastopäivän, en syö enkä juo mitään energiapitoista. Jos pääsisi sen avulla takaisin ruotuun!

Aion juoda paljon nesteitä, vettä ja teetä (vihreää ja mustaa, sen mukaan mitä tekee mieli). Suon itselleni myös light-cokiksen, vaikka tiedän ettei se ole paastotessa paras idea. Mutta jotain makua pitää suuhun saada, muuten hajoaa pää! Pitäisiköhän jotain suolaista juoda myös? Lihalientä tms?

Kommentit (3)

Vierailija

Joskus itsekin harrastanut. Yllättävän helppoa se on, jos ei ole edellisenä päivänä vetäissyt puolen kilon pihviä, pulloa viiniä ja paria suklaalevyä alle.

Vierailija

Paastopäivä nro kaksi takana, hyvä ja energinen olo vieläkin. Vähän kyllä paleltaa, mutta juon lämmintä fun light-mehua niin ei hytisytä niin kovasti. Harmittaa kun en mitannut ihan tarkkaa aloituspainoa, mutta noin kilo on lähtenyt. Sehän on tietysti ruuan painoa kun vatsa tyhjenee, mutta ehkä pieni osa siitä voisi jäädä ihan pysyväksikin pudotukseksi.

Pitäisikö paastota vielä huominenkin? Kuinka monta päivää saa paastota ilman että se on vaarallista?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat