Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

epäillä vainoharhaisesti toisen ihmisen isoa koiraa, joka ei ole koskaan purrut?

Sitä yritin edellisellä keskustelullani ajaa takaa. Eli rotikkani ei ole ikinä purrut ketään, on lötkö ja lempeä ja lapset saa vääntää solmuun miten tykkää.

Tuttuni chichuahua on purrut neljää ihmistä niin että on tarvittu tikit. Silti hän on saarnannut minulle että minun pitäisi lopettaa koirani ennen lapseni syntymää tai hankkia uusi koti kun isot koirat on niin vaarallisia.

En ole lopettamassa ketään tai abortoimassa, kunhan kerroin mitä mieltä tämä ihminen on.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Valitettavasti tälläisiin ihmisiin aina välillä törmää :/ Pitää vaan koittaa olla välittämättä ja laskea kymmeneen.. :D

Vierailija

Ihan hullultahan tuo kuulostaa. Muakin on purrut chihuahua. Ihan hulluja koiria, varsinkin kun niiden omistajat ei yhtään panosta niiden kouuttamiseen (tai sitten chihuahuat on vaan oikeasti niin päästään vajaita ku miltä näyttävät) koska ne ovat niin pieniä, että omistajat tuntuvat luulevan, ettei tarvitse. Ainakin omat tuttuni ovat juuri tällaisia. Heillä on kaksi chihuahuaa eikä näillä koirilla ole mitään tapoja. Räksyttävät ja toinen käy päälle jos erehtyy liian lähelle.

Kyllä varmaan chihuahuatkin voi olla ihan kivoja koiria, mutta oman kokemuksen pohjalta on sanottava, että hirveämpää koirarotua en ole kohdannut. Tuntuu, että mitä pienempi koira, sen vähemmän ihmiset kouluttaa. Ja mitä pienempi koira sen agressiivisempia ne myös usein ovat. Ihmiset usein pelkäävät isoja koiria ihan turhaan. Monet isot rodut ovat luonteeltaan todella lempeitä ja kilttejä. Ja ison koiran omistaja ymmärtää koiran koulutuksen tärkeyden paremmin. Sitä isoa koiraa kun ei niin vain nosteta syrjään jos se alkaa ärhennellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikset vaan tarkentanut siihen alkuperäiseen keskusteluun, jos mielestäsi jotain sanottavaa jäi? Anyways, unohda nyt ton tyypin sanomiset. Idioottihan se on, ja jäävi sanomaan koira-asioista mitään kun ei omaansakaan osaa kouluttaa tai hillitä. Totta kai pidät rakkaan koirasi lapsen tullessa, ei ole ensimmäinen perhe jossa molempia. Näitä "hurjien" rotujen mollaajia vaan löytyy aina.

T. Itseasiassa chihuahuan omistaja.

Vierailija

Onneksi koirat puree usimmin läheisiään eikä syyttömiä sivullisia.

En malta olla mainitsematta että koira on ilmastolle yhtä tuhoisa kuin katumaasturi ja kissa yhtä haitallinen kuin pieni perheauto.

Eläinruokaan missä on lihaa pitäisi laittaa haittavero. Todellinen luonnon ystävä ei omista koiraa eikä kissaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla