Tokmannilla käy ihan tosi outoa porukkaa

Vierailija

Oletteko huomanneet? Aina tuntuu siltä, kuin olisi astunut johonkin toiseen maailmaan. :D

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Sama havainto. Eläkeläiset siellä on samanlaisia kuin muuallakin, mutta nuoremmat ovat kyllä aika surullisen näköistä sakkia. Käveleviä ongelmakasautumia.

Vierailija

Halpa-Hallit pahempia, Suomen Wallmarteja. Kassahenkilöstö uskovaisia nuoria tyttöjä jotka osaa piipata tavaroita yhden viidessä minuutissa, ei ikinä tervehdi tai katso asiakasta...

Kohtasinäkin

Minkähän kaupungin Tokkalla ootte käynny? Aatelkaa, kohta kaikki kantasuomalaiset alkaa näyttää sentapaisilta, koska yt:t, tyättömyys, vienti ei vejä, pakolaiskulut jne. jne.

Vierailija

Tokmannilla käyvät asuvat jossakin kuolleessa taajamassa ja kaupassakäynti on se Viikon Juttu!

Tulevat sankoin joukoin ostamaan 200 rullaa vessapaperia, halpoja pesuvateja ja kun oikein halutaan irrotella, ostetaan Tokmannilta uusi vahakangas, sisutustyyny ja koko suvulle joululahjaksi hassut töppöset!

Venäläinen karvahattukansa käyt myös Tokmannilla.

Vierailija

Joo, siellä on tosi aavemainen tunnelma. Kävin siellä ostamassa muutaman ämpärin pari viikkoa sitten, näin edesmenneen Ruotsi-Suomen sankarin, kenraali Analcreutzin kummituksen hyllyvälissä katsomassa naisten sukkahousuja. Kun menin lähemmäs näky katosi savuna ilmaan.

Kyllä mietitytti kotona.

Vierailija

Meillä päin on mummot ihan täpinöissään, kun naapuripitäjään aukeaa Tokmanni ehkä vielä ennen joulusesonkia. Varmaan jonottavat sitten ilmaisia ämpäreitä tai jotain. Tietääpähän itse kiertää sen puljun kaukaa sitten kun se aukeaa, ei sinne ole tavan kansalaisella mitään asiaa ennen kuin mummot ovat saaneet alkuviehätyksensä hössöttää.

Vierailija

Käyn useimmiten ihan Arabian kauppakeskuksen Tokmannilla. Joka ikisellä kerralla siellä on ollut selvän mt- ja päihdeongelmaista sakkia. Missään muissa kaupoissa muut asiakkaat ei ala juttelemaan, mutta Tokmannilla ehkä kolmella kerralla viidestä joku alkaa keskustella kanssani. No jaa, toisaalta käyn siellä itsekin... :D

Vierailija

Hauskin ketju tänään. Itsekin piipahdin töiden jälkeen Tokmannilla ja alkoi tätä topikkia lukiessa naurattaa oma ostos. Olin aurinkolasit päässä, hirveä päänsärky, joten iloa ei kasvoiltani saattanut lukea kukaan. Ostin puruluita, paskapaperia ja tiskirättejä. Voiko masentavampaa ollakaan? Taidan lähteä sukkelasti kohti Stokkaa ja sen viiriäisenmunatiskiä. Turkki päällä tietenkin.

Sithelpottaa

Nuorena kun sulla on huono itsetuntemus, niin sä niinku etsit vaikka Tokmannin asiakkaista niinku naurunaiheita, mut sit niinku ku sä alat olla viiskyt tai kuuskyt, niin sun ei enää tarvii niinku leikkii ja esittää jotain rikasta/hyvännäköistä.

Vierailija

Kulahtaneet vaatteet, ylipaino, kalpea iho, räikeiksi värjätyt  hoitamatttomat hiukset. Notkuu tupakalla kaupan edessä siinä kohdassa, jossa on kyltti joka kieltää tupakoinnin tässä. Mikä kauppa? No sepä juuri.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat