Linkolarulez

http://www.hs.fi/kotimaa/a1444445643368

Olen täysin samaa mieltä Linkolan kanssa: ihmisä liian paljon ja maapallon kantokyky ei kestä pitkään nykymenoa. Systeemi ei pysy koossa  ilman järjetöntä luonnonvarojen tuhlausta ja ekosyteemit romahtavat luonnonvarojen tuhlauksen takia. Elintasoamme on pakko laskea, jos haluamme selvitä. Kulutuksen nostamisen sijasta pitäis puhua siitä, miten tulemme toimeen vähemmällä.

Kommentit (9)

llklkllk

Voithan sinä mennä metsään vedettömään ja sähköttömään mökkiin. Aloita elintason lasku itsestäsi ja keskustellaan sitten? Aurinkopaneelisähköistetyn netin kautta.

Linkolarulez

Vierailija kirjoitti:

Voithan sinä mennä metsään vedettömään ja sähköttömään mökkiin. Aloita elintason lasku itsestäsi ja keskustellaan sitten? Aurinkopaneelisähköistetyn netin kautta.

Ei tervitse mennä sähköttömään ja vedettömään mökkiin metsän keskelle. Voi vain elää niin, että kuluttaa mahdollsimman vähän: käyttää julkista liikennä ja polkupyörää, ei osat mitään turhaa, sammuttaa valot, joita ei tarvitse, ei hanki viimeisimpiä vempaimia, syö lähiruokaa ym. ym. Itse toimin näin.

Mapallo ei kestä nykyisenlaista kulutustasoa, tämä on totuus, jota et voi kiistää.

T-Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On selvää, että Linkola on oikeassa. Tilanne vain pahenee, kun kehitysmaiden väestöä roudataan länsimaihin kasvattamaan hiilijalanjälkeään ja lisääntymään kehitysmaamalliin. Juuri tämän takia Linkolasta ja hänen ajattelustaan ei Suomessa saa enää juurikaan puhua. Myös vihreistä maailmanhalailun takia lähteneen Eero Paloheimon ajatukset ovat tutustumisen arvoisia.

Vierailija

Jos ne ihmiset eivät tulisi Eurooppaan sieltä sotaakäyvistä ja käymättömistä maista siltä Afikasta, niin Linkolan mielestä sotiminen on ihan hyvä asia. Ebola ja Aids tutkijat pitäisi vangita ja ihan tavallinenkin länisimainen lääkäriapu pitäisi poistaa Afrikasta, nyt siellä ihmiskunta kasvaa liikaa ja sitä ei kestä Afrikan manner eikä muukaan maailma.

Vierailija4141

Mielenkiintoisin Linkolan kommenteista on, että Vihreät on sekaisin. Luontoa pitäisi säästää, mutta samalla halutaan kuljettaa kehitysmaista porukkaa kerskakulutukseen. Ristiriitaista.

Ei kiitos

Linkolan mielestä järjestön, holtiton väestönlisäys on kaikkien ongelmien takana. Irakilaisetkin voisivat vähän miettiä, että pitääkö tehtailla 10 tenavaa, jos ei ole varaa elättää edes yhtä. Vastaanottokeskuksessa opetetaan nuorille miehille, että sukupuoliyhteys voi johtaa raskauteen. Mitä osoittaa maan sivistys- ja koulutustasosta???  Ja meiltä lähtee koulutettuja nuoria muualle ja tilalle saamme luku-ja kirjoitustaidottomia valtavat massat. Kiva!!! Kiva!!

Vierailija

ei kannata huolestua. Illuminaatilla on depopulaatiosuunnitelmat valmiina. Maapallon väkiluku tullaan rajoittamaan 500 miljoonaan eli n 6 miljardia ihmistä likvidoidaan pois resursseja tuhlaamasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat