Vierailija

Kuinka tyhmä pitää olla, ettei tiedä, että kätilönä joutuu osallistumaan abortteihinkin?
http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015100820486806_uu.shtml

Kommentit (5)

Vierailija

Minua ärsyttää tämä "halusin olla jotain, mutta siinä joutuu tekemään vakaumukseni vastaisia asioita" tyypit. Yksinkertaisesti joko heität sen vakaumuksesi ikkunasta ulos ja lopetat sen tyhjänpäiväisen itkun, tai sitten et työskentele kyseisessä ammatissa. Ylipäätään jos ei kestä kuolemaa, ei kannata työskennellä lääketieteen parissa.

Ihmiset ovat nostaneet vakaumuksensa jalustalle. Oikeasti kukaan ei välitä sinun vakaumuksestasi, tai uskomuksistasi. Teet työt, tai painut hevon kuuseen.

Vierailija

"En pysty ottamaan syntymättömän henkeä, mutta haluaisin silti olla kätilö."

Siinä se ongelma aika kompaktisti onkin. Kaikkea saa haluta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuossa tapauksessahan on selvää, että kun määräaikaisia vähennetään, niin loogista on, että vain osaa työhön kuuluvista tehtävistä suorittavat heivataan ensin. Ei kokkinakaan pidetä sellaista, joka ei suostu tiskaamaan tarvittaessa.

Vierailija

On myös valittavissa työpaikka. Jos se on sellainen, että ei liity millään tavalla abortin tekoon vaan on esim. äitiysneuvolassa, niin meneepä sitten sinne. Niitä vaan taitaa nykyään olla aika vähän.

Kyllä me äidit olemme menettäneet paljon, kun kokeneet kätilöt äitiysneuvoloista ja saaneet tilalle kirjanoppineet terveydenhoitajat, joilla ei ole synnytyksistä pahimmassa tapauksessa mitään kokemusta.

Vierailija

Mitähän mahtaisi pomo sanoa jos ilmoittaisin etten halua käsitellä lihaa koska olen vegaani? Voisi olla pian monon kuva ahterissa.

-kokki-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat