Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvä ja yksinkertainen ruoka jauhelihasta

Vierailija
01.12.2005 |

ertokaan joku hyvä ohje ja pelastakaa tämä äiti. Sulamassa on 400g jauhelihaa. Jääkaapissa juustoa, maitoa, ruokakermaa, perunaa, porkkanaa, sipulia. Lisäksi löytyy myös erilaisia makarooneja. Tuoreita tomaatteja löytyy mutta ei mitään tomaatti säilykkeitä.



Keittoa ja perusjauhelihakastiketta on syöty kyllästymiseen asti...

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset


Jos ei ole lasagnelevyjä (ja todella hyvää Knorr-lasagne pakettia), niin sitten jostain muusta makaroonista.

helppo juttu on tehdä jauhelihasta reilu kastike, nesteenä maitoa ja vettä useampi desi, ja sit vaan lasgnelevyjen tai makaronien kanssa vuokaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

paista jauheliha ja mausta. Lisää joukkoon paloiteltu tomaatti,ruokakerma ja lihaliemikuutio. Anna sakeutua. Yhdistä makrut ja jauhis. Hyvää on.

Vierailija
4/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä on ihan mielettömän helppo tehdä, ja tosi maukasta!!



Ainekset:



1/2 kg paistijauhelihaa

sipulikeitto-ainespussi

herne-maissi-paprikaa maun mukaan 1-2 pussia

1 kananmuna

(1 purkki ruokakermaa (7%))



Sekoita vain kaikki ainekset uunivuokaan -> 200C n. 40 min, kunnes liha kypsää. Ei edes välttämättä tarvi tuota kermaa, mutta " kerman kanssa siitä saa, kaksi verroin parempaa" .



Vierailija
5/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

aloin jo toteuttaa omaa luovuutta ja tein makrooni (kierre) vuuan lasagnette tapaan mutta joska oli yksi juuston kannikkakin siellä jääkaapin perillä niin tein siihen vielä juustokastikkeen. Kokeilen teidän hyviä ideoita esim huomenna.

Vierailija
6/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppi juuri tarkensi, että hän pitää tämän murekkeen uunissa 180C ja tunti, ettei tule päältä liian tumma/kova. No, minä taas tykkään vähän kovemmasta... ;-) Että antakaa uunia sitten maun mukkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

no kaikki aineet tosiaankin vaan uunivuokaan ihan sekasin? Siis eikö tarvi yhtään murekkeen muotoon laitella?

Vierailija
8/8 |
01.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen laittanut tätä sellasessa vähän korkeampireunaisessa valkoisessa uunivuoassa, samassa kuin teen vaikkapa uuniohrapuuroa. Ruoka on valmiina ihanaa mureketta, mutta siis reunasta reunaan vuoassa vain = ei maailman hienoimman näköistä ehkä.

t. 6