Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kokki mieluumin laittaa hanskan käteen kuin ottaa sormukset pois?

Vierailija
07.08.2012 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta hanskat useinkin.

Vierailija
2/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuin pestyssä kädessä. Eli helpompi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelkkä sormuksien poisottaminen ei paljon asiaa auta.

Vierailija
4/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on ihan sääntönä, että hanskoja pitää käyttää, oli sormus tai ei.



Paljon hygienisempää.

Vierailija
5/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytyy tehdä nuo molemmat. Ja lisäksi desinfioida kätensä ennenkuin laittaa hanskat käteen.

Vierailija
6/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enää ei nuoleskele kuitenkaan sormiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

käsihygienia riittää. Mutta monia ruoka-aineita on mukavampi käsitellä hanskojen kanssa, esim. kylmät ja kuumat tuotteet. Ammattikeittiössä ei tietysti saa suvaita sormuksia.

Vierailija
8/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos pesee koko ajan ja/tai jatkuvasti käsittelee märkiä ruoka-aineita (kala, tomaatti, hedelmät...)



Hanskat on helpommat monessa mielessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
07.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkia bakteereja ei voida täydellisesti poistaa käsistä pesemällä tai desinfioimalla. Tämän vuoksi kuumennettuja ruokia tulisi kosketella mahdollisimman vähän paljain käsin ilman kertakäyttöisiä suojakäsineitä ja käyttää vain puhtaita välineitä.