Olisiko apuja uusavuttomalle broilerin kypsennykseen :)
Ostin ensimmäistä kertaa broilerin koipireisiä ja oon nyt vähän hoomoilasena mitä mä niille tekisin :)
En jaksaisi alkaa marinoimaan, vaan teen erikseen kastikkeen niille. Yksin kun asun, niin tarkoituksena on nyt paistaa yksi, loput pakastan. Laitanko vaan pellille tai vuokaan uuniin, tarviiko lisätä esim vettä ja kauanko paistan ja missä lämpötilassa?
Kiitos :)
Kommentit (4)
itse maustan maustamattomat broilerinreisikoivet suolalla, sitruunamehulla ja esim rosepippurilla.
Puoli tuntia riittää. Jos on paistopussi niin liha pysyy mehevämpänä.
kuten edellinen sanoi. mä kyllä paistaisin kaikki kerralla ja pakastaisin kypsän broilerin. siis "putsaisin" koivet valmiiksi ja laittaisin lihan pakkaseen.
ostantosi harvoin koipi-reisiä mut mulle käy yleensä niin että syön paaaaljon enemmän kuin ensin ajattelin. niissä ei ole kamalasti syötävää ja tuore, paistettu ja hyvin irtoava liha on vaan niin hyvää.
on yleensä ohjeet, tosin pidän uunissa reilusti pidempään niin tulee parempaa ja liha irtoaa melkein itsestään luista.
Paista 175-200 asteessa vähintään tunti, mieluummin 1,5 tuntia. Laita uunivuokaan. Itse en marinoi, sivelen vain pintaan oliiviöljyä ja soijakastiketta.