miksi kissani juo vettä lattiakaivosta mutta ei vesikupistaan?

Vierailija

jännempää vessasta?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Jännempää. Useimmat kissat ei hirveästi perusta omista juomakipoistaan, vaan juovat mieluummin hanasta, vessasta tms. Meillä kelpaa juomalasi ja hana. Jätän niille tukevan juomalasin pöydälle ja avaimen niille välillä hanoja, ollaan pärjätty näillä.

Vierailija

vaikka kuralätäköstä, kuin tätä kemikaalein käsiteltyä hanavettä, "puhdistettua pintavettä"Hieman auttaa, jos vesi on saanut seistä tarpeeksi kauan.Vierailija

Lainaus:

jos on niin kapea että kissan viikset ottavat siihen liikaa kiinni, niin voi olla että juo mieluumin leveämmästä astiasta.
Etkö ole ikinä nähnyt kun kissa juo vettä laseista ja maljakoista? Ihan puppua tuo sinun teoriasi.

Vierailija

vain itsellesi. Kyllä olen nähnyt, ja kissatkin ovat yksilöitä. Tämä oli yksi teoria joka pätee joillakin kissoilla, esim yhdellä omistani. Se ei todellakaan tunge naamaansa mihinkään niin kapeaan kuin vesilasi, jota toinen kissa taas tekee:)

Vierailija

Lainaus:

vaikka kuralätäköstä, kuin tätä kemikaalein käsiteltyä hanavettä, "puhdistettua pintavettä" Hieman auttaa, jos vesi on saanut seistä tarpeeksi kauan.
liian teollinen vesi on outoa ja vierasta. Kyllä munkin mielestä lähdevesi on parempaa kuin kranavesi, vaikken oikeasti niissä maistakaan mitään eroa. Se vaan tuntuu paremmalta. Voihan se olla ihan psyykkinenkin juttu, että kylmä lähdevesi on hyvää.

Vierailija

Omat kissani juovat vain juomalasista, joka on aina sitten pöydällä niitä varten. Monenmoisia kippoja ja soljuvia astioita on kokeiltu, mutta mikään ei ole kelvannut.

Jostain luin, että tuo johtuu kissaeläinten luonnosta: eiväthän ne villinäkään saalistaessaan löydä vettä saaliin vierestä. Ihan hyvä selitys kyllä.

Vierailija

Kyllä se lattiakaivovesi on niin paljon luonnollisempaa.Mekin perheen kanssa lopetettiin kraanaveden käyttö. Ties mitä kemikaaleja ja E-koodeja siinä on! Nyt mekin otetaan vesi siitä lattiakaivosta. Suosittelen palstalaisille!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat