Lue keskustelun säännöt.
Juuston teko
26.11.2011 |
Nyt olisi litra ternimaitoa ja 3 litraa raakamaitoa jääkaapissa odottamassa käsittelyä. Löytyy myös viime keväänä ostettua juuston juoksutinta - päiväys taisi olla pidemmälle, mutta uskaltaako avattua käyttää?
Olisiko hyviä juustovinkkejä? Ajateltiin tehdä jotain muuta kuin ihan perinteistä uunijuustoa.
Kommentit (2)
Juoksutin käy vielä ihan hyvin.
Maitojuusto;
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/maitojuusto
Piimäjuusot on mun herkkua, graavilohen kanssa NAM! Siihen ei tarvitse juoksutinta, piimä hiukan hapanta.
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/piimajuusto
Herkkuja =)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kokeillaan tuota ensimmäistä huomenna.