Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkejä (sokerittoman) maapähkinävoin käyttöön? Millaisiin kastikkeisiin ja keittoihin voisi lisätä?

05.11.2005 |

Olen itse laittanut esim. linssikeittoon, olisiko jollakulla muita hyviä reseptejä (ostin ison tynnyrillisen niin johonkinhan sitä on käytettävä ;)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
05.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen käyttänyt maapähkinävoita ihan vaan

naudanliha-tomaattikastikkeen seassa. En kyllä

käytä yleensä mitään valmista reseptiä, mutta ihan

hyvää on tullut kun hauduttaa pitkään lihaa, tomaatti-

murskaa,paprikaa,sipulia ja maustaa mielensä mukaan,

ja tietysti sitä maapähkinävoita joukkoon...

Vierailija
2/2 |
06.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se maapähkinätahna sopii mun mielestä ihanasti kaikkiin wokkiruokiin ja tulisiin tai miedostikin tulisiin itämaistyyppisiin kastikkeisiin. Esim. kanasuikaleita olen paistanut pannulla ja siihen lisäksi vaikka kasviksia ja sitä tahnaa. Vedellä voi löystyttää tai tehdä hapanimelää kastiketta, johon lisää sitä tahnaa. Mun mielestä sopii sekä nuudelien että riisin kanssa. Perunan kanssa en ole kokeillut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kahdeksan