Lue keskustelun säännöt.
Vinkkejä (sokerittoman) maapähkinävoin käyttöön? Millaisiin kastikkeisiin ja keittoihin voisi lisätä?
05.11.2005 |
Olen itse laittanut esim. linssikeittoon, olisiko jollakulla muita hyviä reseptejä (ostin ison tynnyrillisen niin johonkinhan sitä on käytettävä ;)
Kommentit (2)
Se maapähkinätahna sopii mun mielestä ihanasti kaikkiin wokkiruokiin ja tulisiin tai miedostikin tulisiin itämaistyyppisiin kastikkeisiin. Esim. kanasuikaleita olen paistanut pannulla ja siihen lisäksi vaikka kasviksia ja sitä tahnaa. Vedellä voi löystyttää tai tehdä hapanimelää kastiketta, johon lisää sitä tahnaa. Mun mielestä sopii sekä nuudelien että riisin kanssa. Perunan kanssa en ole kokeillut.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse olen käyttänyt maapähkinävoita ihan vaan
naudanliha-tomaattikastikkeen seassa. En kyllä
käytä yleensä mitään valmista reseptiä, mutta ihan
hyvää on tullut kun hauduttaa pitkään lihaa, tomaatti-
murskaa,paprikaa,sipulia ja maustaa mielensä mukaan,
ja tietysti sitä maapähkinävoita joukkoon...