En osaa tehdä hyvää kasvisgratiinia,miten onnistuisin?
Kommentit (6)
että kasvikset pilkotaan suht pieniksi ja pannaan vuokaan raakoina, ettei niistä tule lötköä. Nestettä kannattaa laittaa hyvin vähän ja munaa enemmän (itse en käytä munaa, koska mies on sille allerginen, laitan pehmeää tofua).
Paljon juustoa päälle ja munamaitoon mausteeksi suolaa, valkopippuria ja muskottia.
Itse laitan gratiiniin kermaa, vähän sinihomejuustoa ja suolaa ja pippuria. Hyvää tulee!
- keitetään haluttuja aksviksia, hiukan raaoiksi voi jättää
- tehdään kunnon valkokastike, eli rasvaa + jauhoja + maitoa, siihen lopuksi sekaan juustoraastetta, mausteiksi muskottipähkinää ja suolaa
- vuokaan alle valutetut kasvikset, päälle runsaasit valkokastiketaa, vielä juustoaraastetta päälle ja uuniin
Nam!
- keitetään haluttuja aksviksia, hiukan raaoiksi voi jättää
- tehdään kunnon valkokastike, eli rasvaa + jauhoja + maitoa, siihen lopuksi sekaan juustoraastetta, mausteiksi muskottipähkinää ja suolaa
- vuokaan alle valutetut kasvikset, päälle runsaasit valkokastiketaa, vielä juustoaraastetta päälle ja uuniin
Nam!
näin tekisin itsekin.Juustona käytän yleensä parmesania tai cheddaria.
T:kokki
ei ole hyvää? Onko se liian lötköä, mautonta vai millaista?