Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko totta, että ruokaöljy muuttuu kuumennettaessa transrasvaksi?

Vierailija
07.02.2011 |

En ole ennen tuollaista kuullut, mutta nyt joku ravitsemusterapeutti niin sanoi. Onko tuo totta? Vai onko siihen yhtä vastausta olemassakaan?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
07.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten onko tää jokin itsestäänselvyys, jota minä vain en tiedä? Vai eikö tuohon vain pysty sanomaan juuta eikä jaata?



ap

Vierailija
2/3 |
07.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen sijaan käristäminen (eli tosi kuumassa paistaminen) ei muuten ole terveellistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
07.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

toiminnallasi ja paistinpannun avulla saisit kasvisöljystä transrasvaa.

Transrasva syntyy teollisesti:

Epäterveellisiä transrasvahappoja on kokonaan tai osittain hydratuissa kasvirasvoissa . Hydrauksella tarkoitetaan teollista prosessia, jossa nestemäiset kasviöljyt muutetaan puolikoviksi puhaltamalla niiden läpi vetyä (hydrogen). Prosessi muuttaa rasvojen rakennetta ja luonnetta siten, että ne soveltuvat paremmin elintarvikkeiden suurtuotantoon ja niiden säilyvyysaika pitenee.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä neljä