Kiukutteleva ihastunut mies

Vierailija

Olen pari kertaa törmännyt miehiin, jotka ovat olleet voimakkaasti ihastuneita minuun ja suoraan sanoen ovat olleet tosi vmäisiä minulle. Lopulta onkin selvinnyt, että ovat voimakkaasti ihastuneita. Rakkaudesta se hevonenkin potkii. Tiedättekö vastaavanlaisia tapauksia? Yrittävätkö näin peitellä tai kieltää ihastumisensa?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

käsitellä tai kestää tunteitaan.Jos jo ihastumisvaiheessa on tuollaista niin kannattaako oikeesti... et kai kuvittele olevasi sellainen hoivaaja-nainen joka "pararntaa" miehen, sellainen ei kannata.Jos arvostat ittseäsi, otat miehen joka ihailee sinua avoimesti ja osoittaa sen sinulle eri tavoin.

Vierailija

ihastumista. Tosiaan vaikeuksia käsitellä tunteitaan ja tuskinpa siitä mitään hyvää seuraa tulevaisuudessakaan. Erikoista jos useampaan tuollaiseen tapaukseen olet törmännyt? Millaista oma käytöksesi miehiä kohtaan on? Käyttäydytkö tökerösti tai "sarkastisesti" ihmisiä kohtaan?

Vierailija

Lainaus:

ihastumista. Tosiaan vaikeuksia käsitellä tunteitaan ja tuskinpa siitä mitään hyvää seuraa tulevaisuudessakaan. Erikoista jos useampaan tuollaiseen tapaukseen olet törmännyt? Millaista oma käytöksesi miehiä kohtaan on? Käyttäydytkö tökerösti tai "sarkastisesti" ihmisiä kohtaan?
AP:llä huono miesmaku. Kerää syliinsä jokaisen hylätyn koiranpennun-tyylillä

Vierailija

Uskoakseni ihastunut haluaa kohdella ihastuksensa kohdetta kauniisti. Mutta jos ihastunut tuntee aluksi toivoa ja saa positiivista palautetta, mutta sittemmin kylmän suihkun, hän varmasti pettyy. Ja kehenpä sen pettymyksen purkaisi, ellei siihen kohteeseen?Huono käytös ei tietenkään ole suotavaa, mutta tässä mielessä mm. liian pitkälle menevä flirtti on myös huonoa käytöstä. Ei pidä antaa toisten ymmärtää ja odottaa liikoja. Ja on ymmärrettävä, että se mikä yhdelle on pelleilyä ja leikkiä, voi toisesta näyttää ihan vakavalta ihastuksen osoitukselta. Ristiriitoja syntyy aivan varmasti, mutta flirtti ei minusta koskaan ole täysin viatonta. Eihän se silloin ketään edes kiinnostaisi.Nuorille taas näyttää olevan vaikeaa myöntää ihastumisensa tai jopa tunnistaa se itsessään. Kyse on siis kypsymättömyydestä. Joko odotetaan koko ajan jotakin vielä huimempaa tunnekokemusta tai sitten odotetaan että saisi tunteelleen vastakaikua, vaikka itse ei osata osoittaa sitä. Kaiken lisäksi jotkut kohtelevat erittäin rumasti itseensä ihastuneita. Halventavat, haukkuvat ja juoruavat, jos ihastuksen osoittaja ei satu olemaan mieluista. Sellaisessa ilmapiirissä ei varmaankaan ole erityisen helppo olla avoin.Ap ei voi vaikuttaa miehiin mitenkään erityisesti. Mutta itseensä voi. Koska noita tapauksia on siis sattunut useampi kuin yksi, voisi miettiä itseään ja niitä vaiheita, jotka ovat noihin ihastumisiin ehkä johtaneet. Ja viisainta on tosiaankin hylätä en-mä-mitään-tehnyt-asenne. Kyllä teit ja kyllä olit! Et ehkä tarkoittanut pahaa, mutta silti olet osallinen ja jopa vastuussa syntyneistä tilanteista.

Vierailija

Todellakaan. Hevonen potkii jos se on ärsyyntynyt jostain (esim. paarma), uhittelee toiselle tai kokee olevansa uhattuna.En pitäisi ollenkaan hyvänä, että mies ihastumisvaiheessa jo kiukuttelee ja on vmäinen!Oikeasti ihastunut mies hymyilee koko maailmalle ja näkee kaiken hyvänä, sinut tietysti erityisesti!

Vierailija

Ei kun tuleekin, yksi! Entinen miespuolinen tuttuni muutaman vuoden takaa oli TODELLA manipulatiivinen tyyppi, jonka tapa saada nainen "valtaansa" oli murentaa hissukseen tämän itsetuntoa ja saada tämä epävarmaksi itsestään. Hyvin hienovaraisin keinoin se sitä kylläkin teki - joskus oli vaikea sanoa oliko kyseessä kehu vai vähättely! Samoin se muka viattomasti vertaili muihin tuntemiinsa naisiin, tai marssitti esiin kaikenlaisia seksistisiä stereotyyppejä joilla saattoi epäsuorasti loukata tai ärsyttää. Tämä tällainen oli sen versio "flirttailusta" ja sillä keinoin sillä oli kyllä ollutkin hämmästyttävän paljon menestystä. Tosin kohteeksi valikoitui tietyntyyppisiä naisia, joilla sanoisinko oli entuudestaankin kaikenlaisia ongelmia elämässään.Loppujen lopuksi koko ihminen alkoi paljastua sen verran epämiellyttäväksi tyypiksi että katkaisin kaiken yhteydenpidon.Jos sun elämässä on paljon näitä tyyppejä, jos ne jotenkin tuntee vetoa sinuun (ja sinä niihin?) niin kannattaa katsoa itseensä - ainakin taidat sulattaa aika paljon miehiltä? Yleensä ikävät tyypit on aika taitavia valikoimaan uhrinsa.

Vierailija

Syynä petetyn tausta ja etenkin epävarmuus uudesta kumppanista ja suhteen laadusta. Kiukuttelut jäivät suhteen edetessä, kun mies teki tunteensa selväksi sanoilla ja teoilla.

Vierailija

Lainaus:

Hevonen ei potki rakkaudesta! Todellakaan. Hevonen potkii jos se on ärsyyntynyt jostain (esim. paarma), uhittelee toiselle tai kokee olevansa uhattuna.


kiimassa käyttäytyä kummallisesta, tuliskohan tää sanonta siitä?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat