Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kertokaapa nyt joku sokeriton ja maidoton leivonnainen!

Vierailija
22.09.2010 |

Eli pitäis saada leivonnainen joka sopii sokeritautiselle ja ihmiselle jolla pitää olla täysin maidoton. Ei siis käy laktoosittomat vaihtoehdotkaan!!

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sopii kyllä ihan sokeria sisältävätkin tuotteet. Aiheesta oli ihan muutama päivä sitten pitkä ketju. Ennemminkin varottava rasvaa, mutta se onkin eri juttu se. Eli mikä tahansa leivonnainen, jossa ei maitoa. Esim. kahvikakuista useimmat tehdään ilman maitoa.

Vierailija
2/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pulla! Tai sit leivot vaikka kääretortun ja täytät sen raikkaasti hedelmäsoseella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en ainakaan tunne yhtään diabeetikkoa, joka kokonaan välttelisi sokeria. Pullahan ei ole kovinkaan sokerista. Ja pullataikinan voi tehdä ilman maitoa, huolehdit vaan että käytät maidotonta margariinia taikinaan (esim. sininen keiju käy).

Vierailija
4/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Diabeetikot nykypäivänä syövät normaalisti sokeria. Inskaa laitetaan sitten sitä mukaa, miten paljon on syönyt hiilareita.



Pullataikinan voi tehdä kaura/soija tms. maitoon ja tulee hyvää. Veteen tehty maistuu sämpylältä, jossa on kardemummaa. Margariinina käy esim. sininen keiju. Tästä voi tehdä siis myös munattoman ja soijattoman helposti. Pullataikina ei tarvitse kananmunaa.



Kysy suoraan siltä "sokeritautiselta" (itse karsastan tuota sanaa) mitä syö ja mitä ei. Eli syökö tavallisia makeita leivonnaisia. Toki canderel- ym. tuotteilla voi myös leipoa jotain, mutta ei ne niin hyviä ole kuin tavallisella sokerilla tehty.

Vierailija
5/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Diabeetikot nykypäivänä syövät normaalisti sokeria. Inskaa laitetaan sitten sitä mukaa, miten paljon on syönyt hiilareita.

Pullataikinan voi tehdä kaura/soija tms. maitoon ja tulee hyvää. Veteen tehty maistuu sämpylältä, jossa on kardemummaa. Margariinina käy esim. sininen keiju. Tästä voi tehdä siis myös munattoman ja soijattoman helposti. Pullataikina ei tarvitse kananmunaa.

Kysy suoraan siltä "sokeritautiselta" (itse karsastan tuota sanaa) mitä syö ja mitä ei. Eli syökö tavallisia makeita leivonnaisia. Toki canderel- ym. tuotteilla voi myös leipoa jotain, mutta ei ne niin hyviä ole kuin tavallisella sokerilla tehty.


veteen tehtynä ja munan kanssa. Ap:han ei kysynyt munatonta reseptiä. Ei siinä mitään soijamaitoja tarvita.

t.martta

Vierailija
6/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta diabeetikoille sopivia ohjeita luulisi googlella löytyvän. maidon voi aina korvata soijamaidolla ja kermavalmisteita saa myös täysin maidottomina, esim. flora vispiä on maidottomanakin ja oatleyllä on maidottomia "kermoja". jos siis löydät sokerittoman tuotteen niin maidon korvaaminen ei ole ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Diabeetikot nykypäivänä syövät normaalisti sokeria. Inskaa laitetaan sitten sitä mukaa, miten paljon on syönyt hiilareita. Pullataikinan voi tehdä kaura/soija tms. maitoon ja tulee hyvää. Veteen tehty maistuu sämpylältä, jossa on kardemummaa. Margariinina käy esim. sininen keiju. Tästä voi tehdä siis myös munattoman ja soijattoman helposti. Pullataikina ei tarvitse kananmunaa. Kysy suoraan siltä "sokeritautiselta" (itse karsastan tuota sanaa) mitä syö ja mitä ei. Eli syökö tavallisia makeita leivonnaisia. Toki canderel- ym. tuotteilla voi myös leipoa jotain, mutta ei ne niin hyviä ole kuin tavallisella sokerilla tehty.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kaksi