Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Miksi tv ilmoittaa että "ei signaalia"?

Vierailija

Ei kait vika ole digiboksissa? Näyttää kyllä nauhoituksia, mutta ei löydy lähetystä miltään kanavalta.

Kommentit (15)

Vierailija

uusia kanavapäivityksiä ):Mene siis digiboksin asetuksiin ja laita sieltä ''hae kanavat'' (tms) -> automaattinen (ei manuaalinen)Tämän jälkeen pitäisi näkyä :) Jos ei näy, tarkista, että digiboksin johdot kiinni!

Vierailija

näkyykö sillä kanavat. Kaapelissa voi olla häiriö.Jos naapurit näkevät kanavat normaalisti, ongelma voi olla teidän antennipistokkeessanne. Ota piuha irti ja työnnä johtoa pistokkeen sisällepäin ja pane uudelleen siihen pistokkseeseen.Jos se ei auta, vika on mitä ilmeisimmin boksissanne. Jos pystytty katsomaan nauhoituksia, vika ei ole televisiossa tai boksista telkkariin tulevassa scart-liittimessä.Vierailija

sieltä menusta kohdan "palauta tehdasasetukset" ja vasta sitten hakea uudestaan kanavat. Vika voi olla myös siinä että antennitaloudessa antenni ottaa signaalin kahdelta eri lähettimeltä. Luonnollisesti (ja ihan vittu aina) se huonomman signaalin kanavanippu on "mux" luettelossa ensin eli ne huonot kanavat näkyy ja hyvän signaalin kanavat löytyy esim kanavapaikoilta 1011, 1012, 1013 jne... Tämän välttää kun hakee ne kanavat manuaalisesti eli valitsee vain ne muxit, joissa vahva (98-99%) signaali ja sitten valitsee "kanavien haku valituista muxeista". Kuulostaa hankalalta, mutta itse asiassa tosi helppoa... Ja jotta joku ei luulisi minun olevan ihan nynny niin lopuksi vielä ylimääräinen neuvo av:n tapaan: voit aina vampata jonkun nörtin että se tekee tuon puolestasi. Nörtti saa viiden minuutin hommalla piparia ja sinä saat hyvät kanavat ja innokasta nuorta miestä...

Vierailija

Kysy ekana siltä naapurilta. Tee asetusjutut vasta kun olen kuullut näkyykö hänellä telkkari. Jos ei näy niin vika korjaantuu jostain muualta.

Vierailija

Sama vika jo 2pv. La aamulla kaikki ok, suljin tv & digiboxin (kaapeliverkko). Ip avatessa vastaus "ei signaalia".

Yrittänyt irrottaa/pyörittää/sammuttaa/avata jne, mutta ei auta. Mistä apu???

Vierailija

Tänä aikana vaihtunu telkkari, digiboxi, sekä antennipistoke (huonejärjestyksen myötä->olkkarissa 2 antennipistoketta). Eli kanavat ja asetukset sun muut on tullu haettua jo useampaankin kertaan vuosien mittaan. Ja aina vaan se välkkyy!Ohjelmien äänitys ei onnistu kahdelta kanavalta samanaikaisesti. Äänityksen aloitusajankohta pitää laittaa aina parilla minuutilla eteenpäin ilmoitetusta, muuta en äänitä lainkaan.

Muita kanavia emme pysty katsomaan, jos äänitys päällä. Ihan p*seestä koko systeemi!

Vierailija
Vierailija

Ei kait vika ole digiboksissa? Näyttää kyllä nauhoituksia, mutta ei löydy lähetystä miltään kanavalta.

Meillä ainaki yhellä kanavalla ilmotti että éi signaalia´´, saa nähä korjaantuuko sillä että hakee kanavat uudestaan. Kyseessä siis finluxin tauli tv johna digi vastaanotin sisällä.

Vierailija

Miten saan kanavat näkyviin noin vuoden vanhaan JVC tv:n siinä ei ole digiboxia kun se mielestäni pitäisi olla tv:ssä sisällä.

Uusimmat

Suosituimmat