Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

apua hyydytetyn kakun valmistukseen (ulkonäköongelma)

Vierailija
07.01.2009 |

ensi viikonlopun ristiäisiin ajattelin tehdä hyydytetyn jogurttikakun taannoisen vauva-lehden ohjeella.



Tein eilen vieraita varten koekakun ja maku ja muu koostumus olikin oikein onnistunut, mutta kaipaisin vinkkejä siihen, miten kakun ulkonäön saisi kauniimmaksi.



Mun hyydytekakuista tulee aina pinnaltaan epätasaisia ja reunat ei ole kovin kauniit. Miten niistä reunoista saa sellaiset sileät ja päällyksestä myös?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
07.01.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ainakin tasoitan sen pinnan tosi hyvin lusikan ja lastan avulla, sitten vasta laitan hyytymään. Reunoista tulee siistit kun pyöräyttää kuumaan veteen kastetulla pitkällä ohuella veitsellä kakun reunat, ennenkuin avaa vuoan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi kahdeksan