Miehet kertokaahan...

Vierailija

Miltä pillu maistuu teidän mielestänne ?

Minusta naisena aika neutraalilta mutta minähän maistan sitä vain sormesta tai teidän huuliltanne.Tuntuuko teistä hyvältä kun nainen on päällä ja ns. hankaa itseään kullia vasten ? Ei siis pompi ylös alas vaan rauhallisesti hankaa. Kumpi parempi ?Tykkättekö katsella kun nainen tyydyttää itseään? Käsin/ tekokullilla ? tai jollain muulla esineellä itseäni kiehtoisi koittaa erilaisia esineitä.Kiitos

Kommentit (4)

Vierailija

varsinkin haju riippuu paljon kierron vaiheesta. Hankaa kulli ulkona vai sisällä? Pomppiminen ei ole missään muodossa hyvä asia. Notkea, rytmikäs ja syvä ratsastaminen eri nopeuksilla on nannaa.

Tykkään katsella itsetyydytystä. Ei väliä onko käsin, dildolla vai hieromalaitteella. Kaikkein kiihottavinta on katsella salaa videoituja itsetyydytyksiä, oman kullan tietysti ;)

Vierailija

Kun nainen on päällä, niin ylös-alas, hitaasti nopeasti, ei missään nimessä sitä hieromista. En pidä, menee erektio. Parasta on kun nainen on päällä hieman kohollaan, jolloin voin itse tehdä ylös-alas liikkeen, jolloin nainen pysyy paikallaan. Samalla nainen hieroo klitoristaan. AIAJAIOAJAAIAIA!!

Vierailija

rakastan sitä jos emäntä istuu päälläni saatika jos hänet vielä saa kasvoille hmmmmmm....Olen vain kerran saanut seurata yksinleikkejä mutta toivon sen toistuvan mahd pian :D

Vierailija

Lainaus:

Miltä pillu maistuu teidän mielestänne ?
Vienon makealta, mutta ennen kaikkea hyvältä.Lainaus:

Tuntuuko teistä hyvältä kun nainen on päällä ja ns. hankaa itseään kullia vasten ? Ei siis pompi ylös alas vaan rauhallisesti hankaa. Kumpi parempi ?
Kumpikin hyvä, hitaat vedot parempia minun mielestäni.Lainaus:

Tykkättekö katsella kun nainen tyydyttää itseään? Käsin/ tekokullilla ? tai jollain muulla esineellä itseäni kiehtoisi koittaa erilaisia esineitä.
Kyllä.Kiitos

[/quote]
Eipä kestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat