Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko tätä kalaa vielä syödä?

Vierailija
07.03.2016 |

viimmmeinen käyttöpäivä oli 4.3 ja laitoin sen pakastimeen 3.3 ja nostin sen eilen illalla sulamaan jääkaappiin ja paistoin sen nyt aamulla , kun se oli vielä puolijäässä. Uskallanko syödä sen tänään?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi enää. Olisin paistanut ja syönyt viimeistään 4.3.

Vierailija
2/5 |
07.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat saikkua ja sairaalakäyntikokemusta, syö toki.

Vakavasti ottaen, oliko paistaessa paha tai imelä haju? Jos oli, roskiin. Jos ei ollut, niin voi syödä, mutta kuumenna kunnolla. Kala (ja jauheliha!) on pahamainenen siitä, että se voi pilaantua jo ennen viimeistä käyttöpäivää, jos kylmäketju on katkennut hetkeksikin.

Vierailija
4/5 |
07.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

ok jätän väliin.. palasin just saikulta.

Vierailija
5/5 |
07.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En nyt ymmärtänyt, miksi et voisi syödä, koska 

A) olet pakastanut sen = on pysäyttänyt vanhenemisen siksi aikaa ja 

B) sinä kypsennät sen, eli tapat kaikki mahdolliset mikrobit.

Haista ensin, sillä kala ilmaisee melkein yhtä helposti pilaantumisen kuin kananmuna.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän viisi