mitä te tosta pestosta teette
Kommentit (10)
Olen kyllä Hesarin kanssa kerrankin samaa mieltä, Stockan pesto on ihan parasta!
http://www.hs.fi/ruoka/a1389792096714
Sitä tulee joskus jopa lusikoitua jääkaapilla suoraan purkista.. aaahh, nam!
Musta toi Pirkka-pesto on myös hyvää. Stockan pesto on myös hyvää, mutta Pirkka edullisempaa. Sekoitan keitettyyn makarooniin ja raastan parmesaania.
Tai laitan itsetehtyyn salaatinkastikkeeseen, silloin se on hyvä tomaatti-mozzarella -salaattiin.
Uunilohta joka on kuorrutettu pestolla, niiiiiiiin hyväää...
S kaupan joku omamerkki punainen pesto...krhhh kuolaa..
Pesto-tuorepasta ja parmesan. Maailman helpoin ja nopein ruoka. :)
Pastan, leivän, perunan tms. kanssa. Sopii tosi moneen!
Punaista pestoa (Rainbow on hyvää) tuoreen patongin päälle. Lisäksi päälle siivu mozzarellaa, tomaattia ja tuoreita basilikan lehtiä. Oi naaaaam!
Lidlin tuore pesto kylmätiskistä. Käy kanan tai kalan kuorrutteeksi uunissa, patongin päälle ennen uuniinviemistä, sellaisenaan ruoan kanssa tai salaattiin namm!
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 22:43"]
Pirkan vihreä pesto on aika kovassa käytössä meillä. Tässä muutama meillä suosittu pesto-ruoka:
- Paistetaan hunajamarinoitu broilerin filee, pistetään pestoa ja mozzarellaa päälle, laitetaan uuniin/mikroon kunnes mozzarella sulanut.
- Pesto-pasta, tämänkin lisäkkeenä yleensä mozzarellaa.
Eli meillä ainakin pesto ja mozzarella kulkee käsi kädessä.
[/quote]
Näitä meilläkin. Lisäksi lorautan pestoa kasvissosekeiton päälle, dippaan tuoretta leipää siihen, lisään mausteeksi moniin kasvisruokiin
Pirkan vihreä pesto on aika kovassa käytössä meillä. Tässä muutama meillä suosittu pesto-ruoka:
- Paistetaan hunajamarinoitu broilerin filee, pistetään pestoa ja mozzarellaa päälle, laitetaan uuniin/mikroon kunnes mozzarella sulanut.
- Pesto-pasta, tämänkin lisäkkeenä yleensä mozzarellaa.
Eli meillä ainakin pesto ja mozzarella kulkee käsi kädessä.